Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdenétek egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdenétek egy ilyen nővel? Miért vannak oda érte?

Figyelt kérdés

Szexuális, érzelmi, bármilyen értelemben.

Külsőre csinos, nőies, szép arcú, lapos hasú, közepes mellű. Nem is ez a lényeg.

Introvertált, zárkózott, átlag felett intelligens, de rideg, sötét, szarkasztikus, és borzasztóan manipulatív, de úgy, hogy észre sem veszik a kívülállók sem. Látja a gyenge pontot, meg is ragadja, ha kell.

Ha egyszer megnyílik, nagyon hosszú intellektuális vitákat lehet vele folytatni, ugyanakkor kedvesen csipkelődős lesz, apró dolgokban törődő, szexben odaadó és nagyon hűséges, rá se néz másra, csak a tiéd.

Viszont általában nem nyílik meg. Az érzelmei elől inkább menekül. Passzív-agresszív.

Sőt, kiszámíthatatlan. Random megszakítja a kapcsolatot véglegesen bárkivel, ha úgy érzi, nem illenek össze, legyen az pasi, legyen az évek óta barátnő, és nem érdekli, hogy hiányzoni fog-e nekik. Rendkívül független. Például volt egy barátnője, akivel elmentek több napra valahová, ahol a barátnője azzal volt elfoglalva, hogy flörtöljön, pasizzon, kellesse magát. Neki ez nem tetszett, mert ő azért ment, hogy "felfedezze a helyet", ezért SOHA TÖBBET nem beszélt a lánnyal. Szerintem ez kevés indok egy barátság megszakításához...

Az sem érdekli, hogy már nem maradt neki senki. Elvan a saját kis világában, tanul, dolgozik, zenét hallgat, ír, költ, sportol, utazást tervez teljesen egyedül, idegen országba akar költözni, alszik, betegesen imád öltözködni, sosem igénytelen, mindig csinos, egyedi.

Csak kapcsolatban szexel, amúgy meg se közelítse ilyen szándékkal senki, és ezt nagyon lényegretörően ki is jelenti, nem kertel, nem játszadozik és nem kelleti magát. Nála a manipuláció ennél sokkal alattomosabb módon mutatkozik meg.

Keveset mosolyog.

A legmélyebb lelki vetületében amúgy harag van és önértékelési zavarok. De ezt csak én tudom, mert ő a volt barátnőm, és szerintem egy szociopata, de szó szerint rengeteg férfi ismerősöm oda van érte. Kérdem én, miért??? Velem sem beszél, mert "nem törődtem vele". Ennyi volt az indok. Meg sem várta, hogy tudok-e változtatni. Érzelemmentesen, rezzenéstelen arccal jelentette ki, hogy vége.

Mi a véleményetek erről a viselkedésről? Szociopata, asperger?? Szexualitás nélkül meg hogy van meg? Nem hiányzik neki? Általában évekig egyedül van... Évekig nem lehet kibírni szex nélkül!

És az ember társas lény. Ilyen nincs, hogy egyedül utazok, stb... Én nem értem, de komolyan.

Szerintetek? Miért ilyen, és miért tetszik ez másoknak?

2018. szept. 23. 01:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Mindig az ilyen emberek kellenek jobban. De férfiaknál is így van.

A bunkó 3,14csák és a beképzelt majmok jobban "elkelnek".

Szerintem.

Jaaa, és ezzel nem azt mondom, hogy a normális emberek egyáltalán nem találnak maguknak párt. Csak nehezebben mert kevés normális ember van.

Sokszor megfigyeltem már a háttérben, hogy a félénkebb(nek tűnő?) pasik is inkább azokhoz a lányokhoz mennek oda, akik semmibe nézik majd őket.

Nemrég az a srác, aki tetszik nekem kiszemelte az egyik barátnőmet. (Persze nekem is írogatott.) Odajött hozzánk, beszélgettek. Barátnőm végig tartózkodó volt. Durván látszódott rajta, hogy le sem szrja. Majd miután elment tőlünk, a barátnőm mondta nekem, hogy "Na végre, elhúzott ez a nyomorék".

Vannak ilyenek.

2018. szept. 23. 07:45
 12/26 anonim ***** válasza:
70%

Te szerelmes vagy ebbe a nőbe? Függetlenül a nemedtől. Komolyan kérdezem.

Amúgy én is csak azt tudom mondani: azért mert te egyedül életképtelen vagy, az nem azt jelenti, hogy mások nem képesek egyedül utazni. Én is inkább független típus vagyok és sok minden egyedül csinálok.

Az a baj, hogy skatulyákban gondolkodsz. A társadalmi berögződéseket akarod ráerőltetni arra a nőre is. Ez inkább a te hibád, mint a nőé.

2018. szept. 23. 07:45
 13/26 anonim ***** válasza:
41%
En kb dettó ilyen vagyok 1-2 különbséget leszámítva, és értem is odavannak a pasik állandóan kapom az ajánlatokat, pedig foglalt vagyok jóideje és ezt tudják is. De őszintén én magam sem tudom megmondani mi az oka
2018. szept. 23. 09:14
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha valóban szociopata akkor meg is van a válasz a kérdésedre. Az ilyen emberek rendkívűl vonzóak mások szemében.

Persze nem biztos, hogy az. Nem ismerem.

2018. szept. 23. 10:58
 15/26 A kérdező kommentje:

De az, hogy "pina", meg "jól néz ki", az szerintem nem elég, hogy ezt az érzelmi f#szságot meg teperést indokolják... Millió jól, még jobban is kinéző sokkal nyitottabb lány van a világon... És pinája mindegyiknek van.

Például a barátnője. Csinos, formás, barna bőrű, mosolygós, flörtöl, beszélget, nyitott, nevetgél, laza... Mondjuk nekem sem ő kellett mégsem anno.

Rajta azt láttam egyébként mindig is, hogy ha valakit elutasít, az sosem a külseje miatt van. Mintha lenne neki valami belső detektora, ami keresi a "fantáziát" a férfiakban, akik megközelítik, ha nem találja, egy mondatba se kezdjen bele az illető. A leghelyesebb, legizmosabb palikat is elküldené a p#csába, mert csak, ugyanakkor én nem vagyok egy adonisz.

Mindenkit eltaszított már, de le se sz#rja.

Amúgy értem én, hogy van olyan ember, aki szeret egyedül lenni, meg ilyenek, de az csak ideig-óráig van úgy, nem? Előbb utóbb kell neki egy társ, mert mindenkinek kell...

És hogy szerelmes vagyok-e belé? Fogalmam sincs. Ezt akkor sem tudtam, amikor már hónapok óta egy pár voltunk.

Amúgy köszi a válaszokat. Nem tudom, hogy tényleg szociopata-e, vagy aszociális, vagy valami. Sosem járt szakembernél, ilyenről nem beszélgettünk.

2018. szept. 23. 11:10
 16/26 anonim ***** válasza:
58%

Rám illik a leírás, én aspergeres vagyok.

Neked nem kell semmit kezdeni, nem te osztod a lapokat:D

2018. szept. 23. 12:23
 17/26 anonim ***** válasza:
Aki vonzódik hozzá, lehet, hogy azt hiszi, ő lesz az, akivel majd megváltozik a lány, és végre felfedi az igazi arcát, amiről úgy vélik, hogy kedves, odaadó, érzelemteli, csak valamiért titkolja ezt az énjét. Mindenki el tudja hinni magáról, hogy csak ő képes arra, hogy megfejtse a lány titkát, és áttörje azt a falat, ami ha leomlik, olyant lányt láthatnak meg, akire mindig is vágytak - pedig nincs semmilyen fal, se másik én vagy arc, de ezt képtelenek elfogadni.
2018. szept. 23. 13:30
 18/26 anonim ***** válasza:
"Killer Queen!" Próbálkoznék ameddig lehet de valóban nem mi osztjuk a lapokat, szóval szerintem két lehetőséged van kb úgy tudnám leírni mint egy kéregető kiskutyának, légy ott hogy ha ha adni akar valamit akkor elfogadhasd, viszont ne koldulj túlságosan mert akkor kiküldenek. Én is voltam ilyen nővel és ha épp rám volt hangolódva akkor csodálatos pillanatok voltak ha nem akkor borzasztó volt szinte semmihez nem volt kedvem miután lebontott lelkileg.
2018. szept. 23. 15:14
 19/26 anonim ***** válasza:

Mintha rólam írtad volna:D

Azt, hogy miért tetszik ez másoknak nem tudom pontosan.

Ne agyalj ezen ennyit, neked átlagos a felfogásod és ezzel nincs semmi baj.

17L

2018. szept. 23. 16:17
 20/26 anonim ***** válasza:
66%

Már a felénél megijedtem, mert azt hittem, hogy rólam szól a kérdés. :D INTP vagyok (ha már felhozta valaki az MBTI-t) és a legtöbb fent említett dolog stimmel rám.

Hidd el, teszek rá, hogy az emberek TÖBBSÉGE társas lény. Nem vagyunk egyformák, nem mindenki igényli a társaságot. Amennyi idióta emberrel találkozom nap mint nap, nem is vagyok rájuk kíváncsi. Akkor érzem magam jól, ha független vagyok, beszélgetni se szeretek. Kész, pont.

Engem se érdekelnek az érzelmek, ez pedig emberfüggő, hogy miért. Nekem az első szerelem kiölte belőlem ezt és nem vágyom azóta a szerelemre, mert csak egy káros, mentális drognak tartom. Akikkel eddig lefeküdtem, azok is csak haverjaim voltak és nem akartam tőlük többet.

És ha a barátnőd nem akarta a szexet, akkor mi van? Nem hallottál még aszexuálisokról, akik nem igénylik a szexet? Ennyire ne legyél már kis helyen...

Azért vonzóak az ilyen nők (pl utánam is koslat most két pasi), mert nem piócák, nem fojtanak meg a szeretetükkel, nyűgjeikkel, nem esetlenek a párjuk nélkül és nem várnak el mindent a férfiaktól. Valamint a pasik genetikájába még bele van kódolva a vadászösztön és mi jó kihívások vagyunk. Ilyen egyszerű.

2018. szept. 23. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!