Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen típusú privát üzenetekr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú privát üzenetekre hogyan szoktatok reagálni, lányok?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasni, hogy "privátot nem kérek", meg ennyi privátot kaptam, meg hogy képeket kaptok, meg felkéréseket, stb.

Melyek azok az üzenetek, amelyeket utáltok (és törlitek, nem reagáltok, melyek azok, amikre már valamit visszaírtok és mikre és mikor válaszoltok pozitívan?

Talán az alábbi kategóriákat emelném ki, amiket el tudok képzelni:

- "hiányos öltözetű" kép küldése

- képek kérése

- képcsere kérése

- konkrét szexuális felkérés

- chatszexre felkérés

- kamera szexre felkérés

+ szex sztorik cseréje

Vagy ez leginkább hangulatfüggő nálatok? Vagy attól függ, mi volt az eredeti kérdés, amit feltettetek / amihez választ írtatok?

26/F

2018. szept. 22. 21:49
1 2
 11/13 Gymnospermatophyta ***** válasza:
59%

Kérdező:

De, ha csak kép véleményezés a célja... :)

2018. szept. 22. 23:26
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
Én is rengeteg ilyesfajta üzenetet kapok de vagy nem reagálok vagy elküldöm az illetőt a fenébe velem ne szórakozzon. Maximum ha jó kedvemben talál a szexsztorikra válaszolok ill ha normálisan ír akkor szívesen visszaírok de az baromi ritka
2018. szept. 22. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:

He harmadik!

"Kedves gyakoris lány! Szívesen beszélgetnék, ismerkednék, ha van kedved. :) 27F"

Ez a csávesz vagy háromszor rámírt már, látom nem vagyok egyedül XDD. Nagyon gáz.

Amúgy én a szexuális töltetűekre nem szoktam reagálni

2018. szept. 23. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!