Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik annyira szeretnek cigizni, hogy még önkielégítés közben is szívja?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy?
Fiú vagy lány vagy?
2018. szept. 22. 19:01
2/7 anonim válasza:
:D:D:D::D:D:D:D Ezt a master agyament kérdést
Én nagyon szeretek, de közben eszembe nem jutna. Közben ráhamuznék a farkamra? Meg eleve elvonná a figyelmemet és túl sokáig tartana, meg folyton újra rá kéne gyújtani
3/7 anonim válasza:
Velem előfordult már, de nem törvényszerű nálam szex után viszont mindig rágyújtok 21L
4/7 anonim válasza:
Ezért szeretem jobban a dohányos lányokat. Én egy rendszertelen dohányos vagyok. Képes vagyok eszement mennyiséget szívni egy este, de kisujjamból kirázom, hogy hetekig nem gyújtok rá. Viszont az a legjobb dolog mikor szex után együtt vagytok és bagóztok jólesően szótlanul és emésztitek a történteket
6/7 anonim válasza:
Az izzó dohány füstjében levő szénmonoxid rontja a vér oxigén szállító képességét, azaz enyhe hipoxiát okoz, ami kábító érzéshez vezet, fokozza az önkívületet. Olyan ez, mint a nyaki verőér elszorítása szex közben.
7/7 anonim válasza:
Nem szeretem a büdös szájú lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!