Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem izgulok fel, és így nem jó a szex?
Régebben mindig egyből benedvesedtem. Már úgy fél éve tart ez, hogy hiába ujjaz/nyal, simogat/csókolgat, semmi. Abszolút. Száraz mint egy sivatag. Mit lehetne tenni? Soha nem volt ilyen jellegű problémám, nem értem, miért lehet... Szeretem a párom, és sokszor fantáziálok is róla, de mire odajutunk, már nem tudok nedvedni. Nem maszturbálok. Mi a baj?
23L
Szervi és lelki ok is lehet.
Lehet betegség, hormonális zavar. Ha szedsz gyógyszert, ott több gyógyszer is befolyásolhatja ezt.
A lelki okban sajnos beletartozik azt amit leírtál.
Lehetséges, hogy sok olyan negatív dolog ért vele kapcsolatban, ami tudat alatt is motoszkál benned. Emiatt nem izgulsz fel rá úgy már. Ha néha sikerül és ki tudod kapcsolni az "agyad", akkor lehetséges, hogy lelki problémád van.
3-as vagyok.
Az utolsó írásod elszomorító.
Az egyik barátom barátnője (most már felesége 5 év után) ugyanígy van mint te.
Sajnálom is , meg nem is.. nem vagyok belezúgva, de annyira jó fej, érdekes személyiség, humoros, odafigyelő, és egy ilyen mellett van mint te a barátod.
Nem szép dolog az irígység, de azért az vagyok rá.. csak nem értem, hogy miért jó ez.
Utolsó vagyok.
Lemaradt a sztori vége.
Lett egy gyerekük közben, de ugyanúgy játszik egész nap a srác, 30+.
A gyerek előtt is, és a gyerek után is ez van. Nem lehet vele mit csinálni, próbált már más is beszélni vele. Nincs normális indok rá, nem akarta a gyereket sem mint kiderült, de azért szereti.
A feleségével meg előtte még azért foglalkozott, de az elmúlt 2-3 év már így telt el.
A lány (nő) nem igazán panaszkodik, inkább csak eltűri az egészet.
Úgy gondolom idővel robbanni fog náluk is az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!