Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők volt már olyan, hogy oráloztatok a pasitoknak miközben vezetett?
Figyelt kérdés
Sok filmben,de a valóságban is van?2018. szept. 21. 20:00
11/13 anonim válasza:
Nekem egy barátnőm mesélte, hogy rendszeresen leszopja a paliját vezetés közben (tudniillik, hogy a pasi iszonyat szarul vezet, csak padlógázzal meg bőgő motorral tud közlekedni, de egyébként egy tapasztalatlan kis suttyó. tehát önmagában, orál nélkül is baromi veszélyesen vezet, egyszer ültem mellette és olyanokat művelt, hogy rendesen halálfélelmem volt.)
Fel is háborodtam, amikor ezt elmesélte. Egyszerűen nem értem, hogyan lehet valaki ennyire felelőtlen és agyatlan. Aki ilyeneket csinál, az felfogja, hogy ártatlan emberek fognak megdögleni a pillanatnyi baromságuk miatt? Szánalmasnak tartom és komolyan aggasztó belegondolni, hogy egyszer lehet én fogok szembetalálkozni ilyen idiótákkal.
12/13 anonim válasza:
Igen. Lassan ment, nem volt veszeyes. Imádta és én is ;)
13/13 Nagy_Manitu válasza:
Jótanács:
->Ne autópályán.
->Ne föuton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!