Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz, ha izgat a saját meztelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha izgat a saját meztelen képem?

Figyelt kérdés

Csináltam magamról pár meztelen képet és éreztem hogy felizgulok a saját látványomtól.

Normális dolog ez?

25 N

2018. szept. 19. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is teljesen normális :)
2018. szept. 19. 21:48
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

Én nem mondanám teljesen normálisnak, de semmi extra, illetve annyira nem egyedi dolog ez.

Én azt gondolom, hogy egy külön magáról készült képre az embernek felizgulni azért másabb mint az általános helyzet ami hasonló, mert az már túlságosan elvonatkoztatott és szinte már külső személlyé válik.

Mert az általános az, amikor valaki a tükörképére izgul fel, de akkor is inkább maszturbáció közben. Az azért is érthető eleve, mert igazából izgalmi állapotban, eleve külsőleg látja meg magát szintén olyan izgalmi állapotban(ez az egész testen megjelenik), akkor normális hogy egy reflex indul be az emberben.

Tükörképemre néha én magam is felizgulok, pedig nem olyan és nem azért ott lévő tükörről van szó. De ha véletlen belepillantok közben, akkor még jobban begerjedek. Pedig fiú vagyok és szerintem ez a jelenség lányokra jobban igaz, mert ilyesfajta elvont ingerek inkább rájuk jellemző. A férfiakra kevésbé jellemző az ilyen áttételes dolgok, inkább közvetlen vizuális ingerek indítanak be, szóval egy női test közvetlen látványa pl.

Bár nyilván nem csak maga ez a része, hogy a magammal lévő szex látványán még erőteljesebben eszébe jut az embernek a szex, hanem a külső is azért szerepet játszik. Nem vagyok benne biztos, hogy egy csúnya elhízott, ragyás és amorf ember annyira begerjedne ilyen helyzetben. A folyamat lehet elindulna, de aztán a tudatos része az agyának azon pörögne, hogy hogy nézek ki. Ez pedig erősebb lenne a másik ingernél és pont lelombozná az illetőt. Szóval ehhez azért kell is kinézni valahogy

2018. szept. 20. 06:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tudat alatt vonzódsz a nőkhöz? Más nők meztelen képeire is felizgulsz?
2018. szept. 20. 13:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, én is mindig sokáig elnézegetem a meztelen/fehérneműs képeimet mert tetszik amit látok. Tükörben ugyanúgy izgat ha meztelenül látom magam :$

18L

2018. szept. 20. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem gáz, természetes dolog. Én is szoktam a saját meztelen képeimet nézegetni.
2018. szept. 21. 04:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Számomra izgató, hogy ilyen sok korombeli vagy kicsivel fiatalabb hölgy írja, hogy ő is szokott. Jól is van ez így, azt hiszem. Talán még izgatóbb lenne, ha kapnék is a fényképekből :D (Egész más érzés, mint a neten nézelődni..)

F

2018. szept. 21. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem baj . Biztos szép nő vagy :)
2023. jún. 15. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!