Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok. Egyéjszakás kalandban szexeltetek már kis farkúval?
Igen
Jo volt, nem tudom hány centi volt de ránézésre kicsinek tűnt
19 voltam
Igen . A baj az hogy a merete miatt gatlasos , hamar elsul , nehezen tartja meg az erekciót , lehet rossz tapasztalatok miatt nem a legjobb szeretök
En szuk vagyok de hiaba
Nem tudom de ezek a pasik nyomulnak a legjobban , tepernek ezerrel , most mar ha ilyen pasit latok , sejtem hogy mi a helyzet
Igy szexelnek úgy kielegitenek
Sokat kompenzalnak , folyton egonöveles kell nekik , ezert , nem husegesek sem , ha gondolod hogy mint nö , valasztasz egy atlag alatti pasit es az csak a tied , hatradölhesz , hat csudát , ök folyton megcsalnak mindnekit , folyton önigazolasra van szukseguk
Ez a fö örömforrasuk, hogy mindenkit átvernek , ezaltal ö jobb , több , ferfibb
Meglepödsz mert a kisfarkú párodnak legalabb meg 2 baratnöje van , akiket hajlandó fizetni , es azok elvannak ajulva a teljesitmenyetöl
Tehat meg a kicsi farka sem a tied
Igen!
Kb 10 cm mereven
Meglepődtem!
De jó volt
Pont jó helyen birizgált belűl
Én 20 voltam a srác 28
Nem számítottam nagy brére inkább átlagosra
Köpni-nyelni nem tudtam szóval inkább be kaptam aztán rá a gumi ami hát nagyvolt de most mi a szart csináltam volna lehet h lufit kellett volna rá rakni na mindegy óvatósan beleültem és csak finoman mozogtam nehogy le essen az óvszer
Nekem egy (jó) élmény volt
Guess what ? En az utóbbi pasival lefekudtem extra kis meret volt , es csak dicsertem . Mikor berakta a vaginamba meg fajt mert en szukebb vagyok . Teljesen körbeöleltem a méretét
Es tudjatok mit , nem kellek neki , van egy masik baratnöje aki habar szult , hatarozottan nagyon sovany
Es az kell neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!