Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz, ha ilyesmivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha ilyesmivel bepróbálkozik valaki?

Figyelt kérdés

Ha egy lány megkéri egy szingli barátnőjét/ szobatársát/szaktársát/kollégáját, hogy próbálják ki hármasban a barátjával együtt?

Nagyon kínos, ha nemleges választ kap? Később ezt hogyan kezelik? Vagy ha a megkért személy elgondolkozik a dolgon?

Csak biszexuálisok mennek bele ilyenbe? Egy teljesen hetero lány egyből elutasítja ezt a fajta együttlétet?

Mi lehet vonzó? A barátnő? Vagy a pasija? Vagy már a gondolat, hogy vele szeretné ezt a barátnője?

2018. szept. 18. 22:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
26%

Sztem nem gáz, próbáld a csajnak viccesen előadni a dolgot, így ha azonnal nemleges választ kapsz akkor mondhatod azt h "jaaaj kis butus csak vicceltem" így nem lesz utána kínos, de ha már elgondolkodik rajta az már jó jel.

Nem csak bi. csajok mennek bele.

Sztem az a vonzó benne, h 2 csaj egy pasit "facsar", készít ki,és persze az sem hátrány ha a csajnak bejön a pasi:)

2018. szept. 18. 23:11
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

Normális ember nem megy bele a hármas szexbe. Kell hogy legyen valami defekt annál aki ilyet tesz.

A szex egy párkapcsolat csúcsa, ott nincs helye harmadik személynek.

2018. szept. 18. 23:12
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

Kell hozzá biszexuális hajlam

Egy ízig vérig hetero lány nem megy bele ilyesmibe még akkor se ha a másik csajhoz hozzá se ér mert eleve taszítja a másik nő meztelen teste

24N

2018. szept. 19. 09:46
 4/13 anonim ***** válasza:
28%

Hat szerintem elég gaz...

Mert ha nemet mondd akkor mindenkinek elég kínos lenne

2018. szept. 21. 17:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Az azért nonszensz, hogy azt mondod, neki, figyi, feküdj le a pasimmal.

Ha tudod hogy le szeretne vele feküdni, akkor nem gáz!

De valószínáleg leszbikus vagy, és csak azért odadobnád a haverodnak, hogy egyőtt lehess a barátnőddel.

Mondd neki tistán egyenesen!

Le akarok feküdni veled! Írj ha tévedek!

2018. szept. 21. 18:12
 6/13 A kérdező kommentje:
A lenyeg a csajos oldalan van, de csak a pasi bevonasaval. Ez mennyire lehet vonzo a baratnonek? Vagy inkabb kinos lehet a dolog?
2018. szept. 21. 22:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Én ha rágerjednék a barátnőmre, nem a pasim alá lökném, hanem én akarnék lefeküdni vele!És ezt megmondani nem olyan ciki, mint hármasra hívni! De a barátnőknél a puszilkodás teljesen normális! Egy szer szájoncsókolod véletlenül!
2018. okt. 6. 18:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Tehát inkább megcsalnád a párod? Minthogy közösen vele és a bevont féllel jól érezd magad?
2018. okt. 9. 18:00
 9/13 anonim ***** válasza:
Még szó sincs megcsalásról. Csak akkor lenne ha a lány vevő a leszbiszexre! Azzal semmire nem mész gondolom, ha a barátod megsámfázza, Te pedig elmész addig sörért! Ha kell neki a barátod, akkor pedig esélyes az is hogy a barátodnak be fog jönni!
2018. okt. 9. 21:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki a pasid, akkor szerintem amiatt belemegy a bnőd hogy őt is meg fogja dugni.
2018. okt. 16. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!