Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha ilyesmivel bepróbálkozik valaki?
Ha egy lány megkéri egy szingli barátnőjét/ szobatársát/szaktársát/kollégáját, hogy próbálják ki hármasban a barátjával együtt?
Nagyon kínos, ha nemleges választ kap? Később ezt hogyan kezelik? Vagy ha a megkért személy elgondolkozik a dolgon?
Csak biszexuálisok mennek bele ilyenbe? Egy teljesen hetero lány egyből elutasítja ezt a fajta együttlétet?
Mi lehet vonzó? A barátnő? Vagy a pasija? Vagy már a gondolat, hogy vele szeretné ezt a barátnője?
Sztem nem gáz, próbáld a csajnak viccesen előadni a dolgot, így ha azonnal nemleges választ kapsz akkor mondhatod azt h "jaaaj kis butus csak vicceltem" így nem lesz utána kínos, de ha már elgondolkodik rajta az már jó jel.
Nem csak bi. csajok mennek bele.
Sztem az a vonzó benne, h 2 csaj egy pasit "facsar", készít ki,és persze az sem hátrány ha a csajnak bejön a pasi:)
Normális ember nem megy bele a hármas szexbe. Kell hogy legyen valami defekt annál aki ilyet tesz.
A szex egy párkapcsolat csúcsa, ott nincs helye harmadik személynek.
Kell hozzá biszexuális hajlam
Egy ízig vérig hetero lány nem megy bele ilyesmibe még akkor se ha a másik csajhoz hozzá se ér mert eleve taszítja a másik nő meztelen teste
24N
Hat szerintem elég gaz...
Mert ha nemet mondd akkor mindenkinek elég kínos lenne
Az azért nonszensz, hogy azt mondod, neki, figyi, feküdj le a pasimmal.
Ha tudod hogy le szeretne vele feküdni, akkor nem gáz!
De valószínáleg leszbikus vagy, és csak azért odadobnád a haverodnak, hogy egyőtt lehess a barátnőddel.
Mondd neki tistán egyenesen!
Le akarok feküdni veled! Írj ha tévedek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!