Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik cipő- és zoknifétis?
Figyelt kérdés
Mit takar ez a fétis pontosan?
Éltetek már át ilyet?
Mind tapasztalatra, mind pedig tudományos magyarázatra kíváncsi lennék. Linkelhettek is cikket ezzel kapcsolatban, ha tudtok, mert én konkrétan nem találtam.
2018. szept. 17. 20:55
11/13 A kérdező kommentje:
3-as!
Ki hogyan éli meg ezt. Vannak, akik hajlanak rá, hogy szagolják, nyalják a lábat, akár zoknistól is, de vannak, mint te is, akik csak megcsodálják a szép női lábakat.
Ízlések és pofonok.
2018. szept. 20. 10:00
12/13 anonim válasza:
Én nyalni is szeretném majd a jövendőbeli barátnőm talpát, az illata is beindit és szeretem, viszont a koszosat én sem szeretem, legyen tiszta :)
13/13 anonim válasza:
Én is lábfétises vagyok,azon belül lábfej,meztelen talp, harisnya talp, harisnya, lábujjak, festett körmök stb. Csajokon is az arcuk után a lábukra téved a szemem,nyáron az utcán és a strandon is megnézem a lábukat :) Neten is szoktam a ilyen képeket, oldalakat nézegetni. Nem tudom hogyan jött ez nálam, már suliban a tanárom lábát is nézegettem, az egyik mindig magassarkú papucsban szokott lenni.Biztos rosszul vagyok összrakva, most már ezzel kell együttélnem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!