Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ffiak, volt már olyan partneretek, aki sex után lezárta p. zs. Vel a cunciját, hogy benne maradjon a sperma (már nem tud teherbe esni) - és úgy ment haza az aktus után?
Figyelt kérdés
És tőlem is kérdezte, hogy miért mosom le a szervemet2018. szept. 17. 10:39
11/13 A kérdező kommentje:
Nekem ez inkább új jelenség volt - bár nekem is volt már olyan partnerem, aki nem rohangált azonnal a mosdóba, vagy valami törlőért - de ez, hogy bedugja p.zs vel - aztán bugyi rá, és úgy megy haza - ez kicsit extrémnek ítélem...
2018. szept. 17. 17:16
12/13 anonim válasza:
Jó hogy nem reklamálsz kenyeres pajtás! Örülj hogy kapsz p-vitamint ne rinyálj itt mint a 14 éves gyerekek, a felnőtt oldalon! :-) a sperma jótékony hatású ha felszívódik belőle valami! De lehet hogy a lányának vitte! Donor vagy, csak még nem tudsz róla! :-)
13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem nem rinyáltam, csak nem találkoztam még ilyesmivel - pedig megéltem már 1-2 "villanást" (nem is vagyok fiatal)(elvált vok)
És nem is olyan felhanggal írtam, mint ha nem lenne szimpi a dolog (pláne az előző élettársam után - aki - bár nagyon csinos volt - de a fenti értelemben pont az ellenkezője - és az volt inkább negatív számomra...
Csak fiai vannak 2 - nekik csak nem viszi :):):)
2018. okt. 4. 01:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!