Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakásnál zuhanyzás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakásnál zuhanyzás?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik rutinosak egyéjszakás kalandok terén.

Valahogy úgy képzelem el (legalábbis így tervezem), hogy otthon összekészülök buli előtt. A buliban megismerkedek egy lánnyal, és ha minden jól megy hazaviszem. Ez eddig tiszta sor.

Na de egy buliba az ember elindul kora este, és mondjuk éjfélkor/éjfél után nem sokkal ha szerencséje van hazaviszi a lányt. Ilyen esetben mennyire jellemző egy gyors zuhany akció előtt?

Mert hiába tisztálkodom délután, egy egész este alatt, pláne ha valami táncos helyről van szó eléggé beizzad az ember. (Nők, férfiak egyaránt).

Tehát ilyenkor mi szokott lenni? Mindenki külön-külön kimegy a fürdőbe, gyorsan felfrissíti magát, esetleg közös zuhany?

Mert ha ezek nincsenek, akkor elég visszataszítónak képzelem el a dolgot.

Hogy szokott ez lenni a gyakorlatban?

20/F

2018. szept. 15. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor a közös zuhanyzás a legjobb..... én ilyenkor mindig így csinálom 😏
2018. szept. 15. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer felmentem egy sráchoz buli után hajnalba, bementunk a szobába, mondta várjam meg gyors lezuhanyozik, nem szóltam semmit.. Megvartam az agyon, majd vissza jött 3perc múlva kB. Szexeltunk egyet és ennyi... Inkább zuhanyozz ha úgy érzed le kell.
2018. szept. 15. 23:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy szexkapcsolatom volt, ahol tobbnyire bulik utan szexeltunk. Nem zuhanyoztunk csak buli elott. Nem volt zavaro soha.

A rovid ido alatt mit kell erteni? Azert az nem mindegy..

2018. szept. 16. 09:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Wolfi32 szánalmas vagy de nagyon
2018. szept. 16. 09:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Általában nem volt zavaró, nem szoktam annyira megizzadni, nem vagyok nagyon izzadós. Ha valami miatt mégis úgy sikerült, akkor a zuhany alatt kezdtük, sőt, olyan is volt, hogy az egész a zuhany alatt ment le (azért ezt óvatosan, minden csúszik úgyhogy eléggé balesetveszélyes, ha nincs hol kapaszkodni akkor szerintem ezt hagyd ki).

Ami a teljesítményt illeti, majd belejössz újra. :D Kezed van (ha a szádat nem is nagyon akarod használni, amit teljesen megértek), ha annyira “gáz”, akkor kicsit elszórakoztatod úgy. Szerintem nem lesz probléma. Ahogy előttem is írták, maximum nem leszel a top ötben. Ne izguld túl a dolgot.

2018. szept. 16. 09:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha buli előtt tisztálkodtál, akkor bár lehet hogy a buliban leizzadsz, de ha körülbelül 4-6 óra múlva viszed fel az egyéjszakásod, akkor nem leszel büdös, úgy gondolom. Jó trükk lehet szódabikarbónás-vizes szivaccsal is átdörgölnöd magad minden büdösödő helyen buli előtt, az nagyon jól visszafogja az illatokat. Az egyéjszakás partnered nagyon jól fogja tudni, hogy egy ilyen kaland a beindultságról fog szólni, és kevésbé azzal foglalkozik, hogy épp nem patyolat tiszta vagy, hanem csak félig meddig. Ahogy írták többen, egy nemiszerv környéki kis mosogatás (nedves törlőkendő, nem a tisztító, hanem ami emberi használatra is jó, az praktikus lehet)
2018. szept. 17. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!