Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudhatom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom?

Figyelt kérdés
A barátommal ma együtt fogunk aludni. Mely jelekből tudhatom, hogy esetleg többet is szeretne, mint 2 puszi?
2018. szept. 15. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Például arról hová is adja azt a két puszit !!
2018. szept. 15. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A a barátok mindig többet szeretnének :) ezt jobb ha tudod
2018. szept. 15. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már együtt fogtok aludni az már eleve azt jelenti,hogy nem csak alvásról lesz szó.Egy kellemes szeretkezésre készülj fel.
2018. szept. 15. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Te vagy az Letti?
2018. szept. 15. 14:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha csak nem 13 évesek vagytok, akkor alapból feltételezhető, hogy több is lesz.

Ha te hoztad fel az együttalvást, akkor számít rá. Ha ő, akkor pedig biztosra veheted, hogy nem csak sakkozni akar.

2018. szept. 15. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:
De konkretan mik azok a jelek, hogy tudjam, hogy most az következik?
2018. szept. 15. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Én már mentem át úgy lányhoz aludni, hogy nem gondoltam volna bármit is szeretne:D De én nem értek az emberekhez:D

Meg hosszú ideje tartó fiú-lány "barátságnál" se gondoltam volna sokáig, hogy a másik szeretne többet. De ez is bizonyítja, hogy vannak különcök, akik nem azt akarnak, vagy gondolnak egyből arra.

De nem tudom milyen jelre vársz. Szerintem amúgy alapból a fiúk várnak jelre, hogy megtehessék az első lépést. A részéről a jel az lesz maga, ami előtt a jelet várnád, ahogy kiveszem. A jel maga a csók

2018. szept. 15. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Elkezd simogatni valahol, puszilgat. Meg fogod érezni, hogy kíván.
2018. szept. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!