Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne hogyan éltétek meg a többes, a cuckold vagy a párcserés szexet? Mi az ami után arra gondoltatok, hogy kipróbáljátok ezt, és mennyire volt élvezetes, avagy mennyire csalódtatok az egészben?
Mindketten 18 évesek voltunk és nem volt probléma, mert alapjáraton ő is szerette volna a hármast.
Így amikor kiderült, hogy mi izgat, akkor kb egy héten belül le is szerveztük egy cimbimet.
Én konkrétan már az odaút során majdnem előttem, de ő is rohadt nedves volt, bár tagadta.
Gondolom a többit már kitalálod, 5 perc nem telt el és mind a hárman túl voltunk egy orgazmuson, aztán kb reggelig nyomtuk, olyan igazi hardcore módon, volt kb minden.
Életem egyik legjobb szexe volt, azóta meg már sok ilyen kalandom volt, de azért csak ez az első.
Azóta mondjuk már nem vagyunk együtt, de jóban vagyunk és máig célozgat, hogy a mostani, már férje nem ilyen lovagias :D
Szerintem megéri kipróbálni meg amúgy is szeretik a nők, valamint akár milyen hülyén hangzik, de jó hatással van a kapcsolatra.
Jó, nyilván sokaknak nem fér bele, hogy a párjuk mással legyen, nyilván náluk nem így végződne.
Én beugró voltam házaspárhoz, férfiként.
Nagyon élveztük mindhárman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!