Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Súlyos fitymaszűkülettel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Súlyos fitymaszűkülettel valóban még a fizetős lányoknál sincs esélyem?

Figyelt kérdés
Elég súlyos fitymaszűkületem van Viszont voltam már nővel Tehát nem vagyok szűz és érdekes módon működött az aktus most elmennék egy fizetős nőhöz de nem tudom náluk mennyire kizáró tényező ez, mit tudtok erről?
2018. szept. 14. 15:08
1 2
 11/18 he84 ***** válasza:
Először igenis menj orvoshoz mindenképp, ahogy mások is mondták! Nagyon felelőtlen, igénytelen hagyni tovább egy súlyos fitymaszűkületet. Még akkor is, ha jól ment vele a szex korábban. Később még rosszabb lesz, ne legyél ilyen buta és felelőtlen! Összegyűlnek ott bacik, meg minden, sérülni is tudsz így stb. Ez nem játék, nem vicc, tessék ellene tenni orvosnál!
2018. szept. 14. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
A prosti sem fog vállalni!
2018. szept. 14. 16:52
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Jesszus, ne hallgass ezekre a válaszolókra, azt sem tudják, miről beszélnek.

Ha működött az aktus, akkor valószínűleg nincs olyan súlyos fitymaszűkületed, amit műteni kéne. De abban igazuk van, hogy urológushoz el kell menned mindenképp. Viszont jobban teszed, ha normális urológushoz mész, mert a többség kapásból a körülmetélést javasolja, ami sok esetben nem feltétlen megoldás és többet árt, mint használ. Ha gondolod, privát üzenetben tudok ajánlani olyan orvost, aki normális, kedves és olyan beavatkozást tud ajánlani, ami valóban segít.

Enyhe fitymaszűkülettel teljes életet élhetsz, ha hátra tudod húzni, akkor nem gyűlik össze ott semmilyen baci. Illetve a fityma tágítható is, műtéti beavatkozás nélkül.

2018. szept. 14. 17:51
 14/18 he84 ***** válasza:
De igenis tudjuk miről beszélünk. Inkább te nem tudod mit beszélsz, már bocsi. Olyan mintha a legtöbb orvost le akarná járatni, emellett félreértésben is vagy. A kérdező azt mondta, hogy súlyos fitymaszűkülete van, nem enyhe. Te pedig csakis az enyhéről beszéltél, amikor szó se volt enyhéről. Hiába jó az aktus, súlyos esetben igenis összegyűlnek a bacik és akár egyéb baj is lehet idővel.
2018. szept. 15. 00:48
 15/18 anonim ***** válasza:
79%

14-es válaszoló: Én is mondtam neki, hogy menjen el orvoshoz. De nem mindegy, kihez megy. Nem akarom lejáratni az orvosokat, de az orvosok többsége a fitymaszűkületre egyből a teljes körülmetélést ajánlja.

Tapasztalatból mondom, mert nekem is volt problémám ezzel és 5 orvost jártam körbe vele (TB, magánrendelés vegyesen) Ebből 4 vágta rá a teljes körülmetélést, mint megoldást. Ha nem vagyok határozottabb és hagyom magam rábeszélni, akkor adnak egy időpontot és egyből megcsinálják. Ez sokaknak segít, viszont sok olyat olvasni, akiknek élvezhetetlenné tette a szexet a teljes körülmetélés.

Olyan orvoshoz kell menni, aki óvatosabban áll ehhez a kérdéshez. Sokféle sebészi beavatkozás létezik és olyan módszerek is, amihez nem is kell műtét.

Amit pedig a kérdező ír, hogy "súlyos fitymaszűkülete" van, hát bízzuk már az orvosra a diagnózist. Ha tud megfelelően tisztálkodni és működik az aktus és nem okoz sem neki, sem a partnerének gondot, akkor lehet, hogy nem is olyan súlyos az a fitymaszűkület.

Sokféle fitymaszűkület létezik. Ha a kérdező tisztálkodás során egyáltalán nem tudja hátrahúzni a bőrt és megtisztítani alatta, akkor az valóban súlyos és igen, komolyabb baj is lehet belőle. Viszont van olyan is, aki hátra tudja húzni, viszont merevedés közben a sokszorosára nőtt makkon már nem. Vagy csak részben tudja.

A kérdezőnek szerintem egy normális, megértő urológusra van szüksége, aki jó szakember és tisztában van a sokféle műtéti és nem műtéti beavatkozással. Privátban tudok ilyen dokit ajánlani.

2018. szept. 16. 13:49
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Keresd fel a rabbit! Fakéssel elintézi!
2018. szept. 16. 16:45
 17/18 he84 ***** válasza:
100%
Nem kéne elítélni a teljes körülmetélést, főleg nem előre feltételezni, hogy talán így majd rosszabb lesz neki. A teljes körülmetélés ilyen esetben pedig biztosabb, főleg ha a kérdező úgy véli, hogy súlyos az övé, ezt azért legalább részben ő maga is meg tudja állapítani. Ha annyira rosszá tenné a szexet a körülmetélés, akkor sokkal ritkább lenne a körülmetélés. Inkább legyen jobban körülmetélve, mint hogy súlyos esetben ott bacik telepedjenek tovább és esetleg egyéb nagyobb baj legyen belőle.
2018. szept. 16. 22:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Semennyire nem számìt. a dolguk az hogy szeressenek fitymával vagy a nelkül.
2023. okt. 6. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!