Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj az ha én olyan párt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha én olyan párt szeretnék aki nem bánja ha lefekszem mással és én sem bánom ha a párom mással os szexel?

Figyelt kérdés

2018. szept. 13. 20:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert gusztustalan belegondolni, ha a párod odajönne adni egy csókot, miután más kukaca volt a szájában egy órával ezelőtt, és hogy nem elég számára, amit te nyújtani tudsz.
2018. szept. 13. 22:37
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Nekünk nem baj. Felőlem nyugodtan. Csak ezt a magasabb érzelmi szint mesét ne erőltesd.
2018. szept. 13. 23:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból, férfi vagy?
2018. szept. 14. 00:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk ez van és működik.
2018. szept. 14. 03:55
 15/20 A kérdező kommentje:

Pasi vagyok.

#14 te?

2018. szept. 14. 07:09
 16/20 anonim ***** válasza:
nincs ezzel baj, nekem is van egy jó barátom, aki nagyon nyitott kapcsolat párti, habár nincs kapcsolatban és mindig csak kavarásokat tud összehozni. A ti dolgotok, de azért azt értsd meg, hogy nem egyszerű ilyenre megfelelő párt találni. Az ember általában nem vágyik nyílt kapcsolatra, főleg nem idősebb fejjel, mikor már házasság és család is feljön mint téma.
2018. okt. 2. 13:58
 17/20 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj

Csak kevés ilyen nő van aki belemegy

2018. okt. 2. 23:17
 18/20 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy ez papíron tök jól hangzik, de nem az, ha tényleg egy ilyen kapcsolatban vagy. Elsőnek is tisztázzuk, hogy gondolom nem vagy egy olyan csajjal együtt, aki iránt semmit sem érzel és nem tetszik kívül-belül.

Namár a te oldalad az lenne (ami izgat téged), hogy tök jó, megdugom ezt a csajt, orrba-szájba, vele a legjobb az élet, de ha elmegyek egyszer bulizni, és megismerkedek egy másik csajjal, akkor azt is megdugom párszor, utána persze hazamegyek ehhez a csajhoz akivel együtt vagyok. Ez az álom.

Csak a másik oldalába nem gondolnak bele, a rémálomba, amikor a csaj is ugyanígy viselkedik, de lehet azt mondja, hogy "jajj, bocs, nem tudunk most szombaton találkozni, mert kiderült, hogy a Józsi szabad, szóval inkább vele megyek el. De 1 hét múlva megy haza, majd utána találkozhatunk."

Te pedig ott állsz álló farokkal. Majd jövő héten megint lemondják a dugó estét, mert megint inkább a Józsival megy el. Veled akar lenni, mert téged jobban szeret, de a Józsi jobb az ágyban, és mivel nyitott, ezért természetesen azt választod, aki jobban ki tud elégíteni. Gondolom ez a lelki világodnak meg nem fog tetszeni.

Szerintem a nyitott kapcsolat lélek gyilkos. Legyen akkor inkább valami kicsit lazább "megcsalás" dolog, ahol elnézzük a másiknak, hogy megbotlik, de ne tényleges nyitott kapcsolat

2018. okt. 4. 16:47
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, csak lányként (még nem voltam nyitott kapcsolatban)
2019. jún. 2. 15:40
 20/20 A kérdező kommentje:
Van saját házam és a következő barátnőm ugy választom...
2019. dec. 16. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!