Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Közületek volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Közületek volt már olyan akit megerőszakolt egy vagy több lány? :D

Figyelt kérdés
2018. szept. 13. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Velem csak olyan volt, hogy nem akartam dugni épp azzal az illetővel, de ő el kezdett vetkőzni és ezt azt csinálni.. Ilyenkor tudod egy darabig benned van, h kibírod, de amikor konkrétan beléd ül onnan nincs menekvés.

Persze ez messze van attól, h vmi random nő lefog és megb"sz, de azért elég gonosz dolog:D

2018. szept. 13. 20:31
 12/16 anonim ***** válasza:
54%

Alap, hogy akinek farka van, az bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között szívesen szexel bárkivel, vagy mi?

2018. szept. 13. 23:09
 13/16 anonim ***** válasza:
68%

En no vagyok es eveken at szexeltem elso akarut ellenere 18-20 eves fiukkal.

Komolyan.

N

2018. szept. 14. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

13-as valaszolo vagyok:

A huvelyembe tettem a fiu farkat. Nem d.dtam s.ggbe egyiket sem soha.

2018. szept. 14. 18:10
 15/16 anonim ***** válasza:

" akarut ellenere "- akaratuk ellenére akart volna lenni?

Ne haragudj, de ha valóban így van, akkor inkább szégyellned kéne ezt, nem itt dicsekedni... Remélem nem egészségügyben vagy hasonló helyen dolgoztál, ahol kivannak szolgáltatva neked pontosabban a lelkiismeretednek az emberek, köztük fiatal fiúk is. :S Ebben az esetben szégyen lentre megjegyezned, hogy N. ...

No comment.

2018. szept. 19. 04:28
 16/16 anonim ***** válasza:
"dicsekedni", természetesen csak idézőjelben, ebben semmi dicsekvésre méltó nincs, és igen, beteges, ha büszkeséggel tölt el!
2018. szept. 19. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!