Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek milyen mély a puncija?
Figyelt kérdés
Volt aki már ezt megmérte? Lehet, hogy elsőre fura a kérdés, de sokakat érdekelhet.2018. szept. 13. 17:28
1/18 anonim válasza:
Mondjuk ez egy jópofa dolog, hogyha megkérdezi a csaj hogy mekkora farkad akkor te vissza kérdezhetsz hogy miért te milyen mély vagy?
2/18 A kérdező kommentje:
Ugye? 😃
2018. szept. 13. 17:31
3/18 anonim válasza:
Na erre én is kiváncsi lennék! 😅
Qrva jó kérdés.
4/18 anonim válasza:
Volt olyan lány ismerősöm aki megérte, mikor megkérdeztem tőle. Nincs ebben semmi extra dolog és egyáltalán nem fura.
5/18 anonim válasza:
Biztos hogy ez is változatos mint a farokméret
6/18 anonim válasza:
Engem már csak az érdekelne hogyan lehet megmérni... :D
18L
8/18 anonim válasza:
Hmmm... a kérdés kacifántos! De nem azért mert nincs befogadókapacitása, hanem mert ez szex alatt, és ciklus alatt is változik. Tehát volt, hogy egy 16 cm-es farok simán tövig nyomnak beléd minden fájdalom nélkül és van, amikor fáj, mert érzed, hogy nagy.
Szóval befolyásolja az, hogy mennyire vagyok felizgulva, hol tartok a ciklusban. (a méhszáj feljebb és lejjebb vándorol)
9/18 anonim válasza:
Hát úgy hogy vonalzóval beskálázzuk a dákóm centinként aztán megnézzük mennyi megy be :D
10/18 anonim válasza:
Szívesen megmérném,de nincs ötletem hogyan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!