Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felizgat a saját lábam. Ez gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgat a saját lábam. Ez gáz?

Figyelt kérdés
a lábujjaim formája, a talpam, íve, a sarkam puhasága..ez normális? mást is izgat fel saját testrésze?

2018. szept. 12. 23:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
egyszer mondta egy csaj hogy beindul a saját melleire, és tetszik neki ha a tükörben nézi fürdésnél.
2018. szept. 13. 00:04
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan barátnőm, aki beindult a saját puncinedvének illatára...
2018. szept. 13. 00:28
 13/23 Eric Griffin ***** válasza:
57%
A szaga nem izgat fel?
2018. szept. 13. 02:09
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha más nincs (ellenkező nemre gondolok), megteszi az is. Amúgy gáz.
2018. szept. 13. 06:58
 15/23 anonim ***** válasza:

Én is beindulok a saját péniszem szagára, bár ez függ az adott szagától. Ebben semmi beteg nincs szerintem, magára a szexre emlékeztet és egy pavlovi reflexet indít be. Ha jön a szag az szexet jelent.

Ennél betegebb már amit mostanában vettem észre.

A hangfal tetején van egy kicsi kerek talpas tükör. Nem szoktam nézegetni, méretéből és típusából adódóan nem arra való. Arra van ott, hogy kéznél legen, hogy leveszem onnan és közel rakom és azzal igazítom olykor a szakállam. De legutóbb maszturbálásnál kicsit be voltam dőlve egy pillanatra tévedt a szemem és onnan láttam magam. Legalábbis így az államtól majdnem a mellem aljáig. Szóval így a mellem felső része és a nyakam volt a középpontban. Kicsit be is voltam feszülve közben és a látványtól jobban begerjedtem. Azóta már szándékosan néha-néha odapillantok. Nem tudom, valahogy a kulcscsontomra rámegy a mellizmom és ahogy enyhén néha ugrál, a pont itt keresztbe menő ér egyrészt végül is királyul néz ki, meg valahogy ilyenkor egy pillanatra férfinak érzem magam:D De csak egy pillanatra:D:D:D:D:D:D:D:D:D

2018. szept. 13. 07:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de engem inkább a másik fél bizonyos testrészei szoktak felizgatni...
2018. szept. 13. 09:27
 17/23 János Gilján ***** válasza:
56%
Nekem is szexi lábam van, nem vagy egyedül. :D
2018. szept. 13. 11:16
 18/23 anonim ***** válasza:
62%
A női láb szép. A férfi lábban nem tudom, mi lehet jó.
2018. szept. 13. 12:06
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem is felizgatnak a hosszú formás lábaim, a feszes combjaim látványa és érintése.
2018. szept. 24. 17:23
 20/23 anonim ***** válasza:
48%
:-DDD sírok basszus.
2018. okt. 31. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!