Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, ha izgat és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha izgat és vonzónak találom, ha egy lánynak görbe és vékony orra van, ami hosszú is?

Figyelt kérdés
Ezeknek a lányoknak olyan szép teste szokott lenni, már megfigyeltem! És a hajuk is gyönyörű!
2018. szept. 12. 19:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Hát nem gyönyörűséges?!

2018. szept. 12. 19:37
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha az orrát nem nézzük akkor szép. De ez azért már kicsit csúnya nekem.

Bár nem ez határoz meg egy embert.

2018. szept. 12. 19:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Állítólag a hosszú egyenes orrú nőknek,párhuzamos falú csőszerű mély hüvelye van.Nyam.
2018. szept. 12. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem inkább curvy típus tetszik. Bár tényleg talán több olyan alkat van amit mondtál az ilyen orrúsk között. Bár nyilván egy alkat, egy orr csak egy plusz külön-külön. Rengeteg dolog befolyásolja együtt ami számomra vonzóvá tesz egy nőt.

Viszont nekem is elég furcsa orrom van. Annak akinek tetszik, az általában egyenesen meg van őrülve érte. Én nem tudom miért. Azt szokták mondani, hogy porcos orr, amit nem igazán tudok értelmezni. Minden orr abból áll. Viszont tudom elég durván mozgatni az orrcimpámat is, ami viszont elég félelmetes tud lenni szerintem

2018. szept. 12. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!