Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli szex probléma?
Reggel együtt voltunk a barátommal. Általában este/éjjel szexelünk, nagyon ritka eset, hogy reggel/nappal.
Kissé szégyent éreztem, mert reggel gyerekek járkálnak, mindenki fent van, az ablakok mindenhop nyitva én meg nem tudok csendben lenni, főleg amikor nagyon jó érzés (és többnyire az). A szex jó volt, szívessen csinálnam hopnap reggel is (vagy most 😁), de mit tudok csinálni, hogy ne érezzem ezt szégyellni való, rossz dolognak?
A lépcsőházban, utcán...bárhol lehetnek. Kivéve itthon. Ha a gyerekek ébren vannak, akkor nincs szex. Ez alap szabály nálunk. :)
Nem a saját ablakunkra gondoltam, hanem a szomszédokéra. Az övéket nem csukhatom be.
A nyári szünet alatt a lányom sokszor állt kint a kilépőnkön (tudjátok, nem erkély, csak egy picike kis kiugró vagy hogy mondjam). Többször is mondta, hogy valakik veszekednek, amire többnyire nem is figyeltem. Egyik alkalommal meghallgattam, hogy miről beszél. Azt mondta kiabál, sír, nyávog egy néni...de persze valószínűleg nagyon jól érezte magát. A gyerek viszont megijedt. Innen jött ez, hogy rosszul érzem tőle magam.
Van erre valami megoldás?
Ha nem veszi el, akkor az arcom a párnában van, az oké...
Éjjel a többiek alszanak (remélem). Bár így belegondolva...ebben van valami. Akkor 3jjel-nappali hangmentesítő praktikák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!