Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a Schobert Norbi megtudja pakolni rendesen a Rubint Rékát?
:)
Hallottam már ezt azt, persze nem kell készpénznek venni, de Réka a lovas hülyegyerek farkát szopja.
Természetesen ez csak pletyka és nem kell komolyan venni.
Ez a kérdés tényleg milyen szint már?
Mellesleg kisember nem jár nagy bottal. A Norbi meg különösen nem. Az az ember mag a kompenzáció megtestesülése. Ne hogy azt higgyétek ez csak a gyerekkori túlsúlya miatt van! E mellett minden szempontból nagyon rossz genetikával rendelkezik. Tényleg nem akarnám bántani szegénykét, de amúgy egy selejt.
Ettől függetlenül biztos, hogy nagyon teper az ágyban, szóval belead amit tud. Már nagyon rég óta együtt vannak, szóval összeszoktak már. Biztos megadja amit kell. Az elején mikor megismerkedtek viszont tuti nem volt egy magas szinten a dolog.
De amúgy nem értem miért pörög ezen annyit valaki. Őt is bántották már eleget, nem szívesen írom le amit már több ezren megtettek. Nagyon csúnya ő is. A Réka ráadásul egy igen egyszerű és konzervatív nő is. Olyan tipikus szófogadó, odaadó tradicionális zsidó feleségnek nevelték. Mint mondtam a Norbi meg maga a kompenzáció és neki meg kell az "uralkodás", szóval ideális feleség neki a Réka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!