Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beletehettek valamit az italomba, amitől folyamatos erekcióm van?
Figyelt kérdés
Néhány koktélt fogyasztottam az egyik helyen és egyszercsak azt vettem észre, hogy erekciom van es egyszerűen nem lohad le, barmit csinálok...Már fejen is álltam...Italba lehet ilyesmit tenni?2018. szept. 9. 22:25
1/10 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, de ki és miért tenne ilyet? Elég hülye helyeken fordulsz meg.
2/10 anonim válasza:
Porrátört viagrát vagy esetleg más szert, gondolom!
3/10 A kérdező kommentje:
Pedig mar csináltam gyorsan magamnak, hatha, de ugyan ugy maradt...
2018. szept. 9. 22:29
4/10 anonim válasza:
Lehet valkinek ez a szórakozása, hogy megnézi hogyan reagálsz egy számodra spontán erekcióra. Még nem hallotam ilyenről. Lehetséges, hogy Kamagra volt.
5/10 A kérdező kommentje:
Meddig tarthat ez? Mit csináljak? Csak áll egyfolytában...
2018. szept. 9. 22:37
6/10 anonim válasza:
Orvos —>Vérvétel —> Feljelentés.
7/10 anonim válasza:
nincs ott csaj akinek bejössz?
Lehet hogy ő tette bele, mert azt akarja dugd meg keményen :D
8/10 anonim válasza:
Ha pár órán belül nem lankad le, akkor orvos mert sokan vesztették már el így a farkukat vagy az életüket.
9/10 anonim válasza:
#6-os adok igazat. Mindenképp orvos és vérvétel, talán valamilyen szinten még így is kimutatható lesz a hatóanyag és irány a rendőrség, feljelentés. Be van kamerázva a hely ahol voltál?
10/10 anonim válasza:
Persze. Valaki azzal szórakozik hogy random pasiknak 1500 Ft-os cuccot rak az italába szórakozásból. Mesélj még ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!