Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem tud mélytorkozni, én pedig nem szeretném leélni úgy az életem, hogy nem próbáltam ki. Ti mit tennétek a helyemben?
Én megbeszélném vele hogy ezt ki szeretném próbálni valakivel, és elmennék prostihoz 1 vagy esetleg 2-3 alkalommal ha nagyon bejön, és ennyi.
Nyilván úgy beszélnénk meg, hogy csak szopás és semmi több. Számomra egyáltalán nem megcsalás.
Ha meg ezt sem lenne képes elfogadni, akkor szakítanék vele.
Még szép h megcsalásnak számít!!!
Gondolj bele
1x elmenne egy pasihoz hogy nyalha ki rendesen és okozzon neki G-pontos orgazmust mert Tőled nem kapja meg az Neked megcsalásnak számítana?!
És ha egyszer megkapod vagy Ő megkapja szerinted nem akarjátok majd többször is??
Vagy kiépezed rendesen a barátnődet, vagy menj el egy prostihoz aki ezt tényleg tudja.
Ha egyiket sem teszed, egy idő után meg fogod gyűlölni a bnődet, mert mindig azt fogja eszedbe juttatni, hogy ő az aki megfoszt teged valami fontostól.
Ezt a megcsalás dolgot pedig nem kell túllelkizni.
Akkor ezt most igy mondd el a csajnak. Ha szeret, akkor igyekezni fog megoldást találni. Márpedig itt a megoldásnak ALAPJA, hogy valaki a tornára vegyen.
Lehet h megpróbálja. Lehet, hogy áthivja valamelyik barinőjét. Lehet, hogy szakít veled. Vállald!
Akarom mondani TORKÁRA vegyen. Szar telefon...
Prostihoz NE MENJ. Megcsalás, és megbetegitheted a párodat is. Leggusztustalanabb dolog amit tenni tudsz, a prosti
Tanitsd meg rá
És ne menj prostihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!