Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek durva, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek durva, ha egy házaspár terhesen is hármasozik?

Figyelt kérdés
Két pasis felállásban.
2018. szept. 8. 15:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

1.Nem a házaspár terhes,hanem annak női tagja.

2.Használd inkább a " várandós "kifejezést. Valakik egyszer kitalálták ezt az idiotaságot,hogy "terhesnek lenni",aztá nsajnos kellőképpen el is terjedt.Az angol is a pregnant,expectant kifejezést használja, nem a burdened-et.Ha már annyira majmoljuk a fényességes Nyugatot,próbáljuk már a normális dolgokat is átvenni.

3.Miért lenne durva?Ha a felek előre megbeszélik, hogy nem lesz féltékenykedés,harag az együttlét után, nem látok problémát a dologban.Nyilván a magzatra vigyázni kell közben, nem szabad túl durván nekiesni a hölgynek.

2018. szept. 8. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Terhes nem épp pozitív kifejezés. De tenyleg eleg "terhes" érzés a várandoság. S nem hiszem, hogy ezzel kene itt foglalkoznod.

Hogy miért durva? Gondolom egyszerre vannak ketten a nőben. Most elképzelem, hogy benne van a magzat, s egy előrül, egy meg hátulról dugja. Vagy az apuci dugja a terhesen míg az anyuci egy másik pasit szop ( vagy épp fordítva a két pasi).

Tenyleg tök jól hangzik, nem ?!

2018. szept. 8. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy ez enyhén szólva sem egy átlagos dolog.
2018. szept. 8. 18:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Ugyan...mit számít a gyerek egészsége...
2018. szept. 8. 19:00
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem durva. Hadd legyek én a harmadik! F 40
2018. szept. 8. 21:56
 16/17 anonim ***** válasza:
Nincs a hármassal gond de van ahova nem való. Vannak időszakok amiket szerintem egy házaspárnak kettesben kell megélnie. Ilyen a kapcsolat eleje, a várandósság és az esküvő is. Szerintem egyébként nem is egészséges, ilyenkor fokozottan oda kell figyelni a fertőzésekre (és itt most nem (csak) a nemi úton terjedő dolgokra gondolok, elég benyalni egy náthát, vagy valami vírust, hogy koraszülés legyen a vége). Szóval szerintem nincs rendben, pedig amúgy hármaspárti vagyok.
2018. szept. 12. 17:57
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Kell a pénz nagyon?
2018. szept. 13. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!