Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért erzem kevésbé a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erzem kevésbé a nagy péniszt?

Figyelt kérdés

4 férfival szexeltem eddig.

A volt paromnak közepes volt, szerettem a szexet vele nagyon.

Utána aki volt neki nagy volt, de szinte nem éreztem.

Utána lett egy kifejezetten kicsi péniszu párom. Vele imádtam.

Most van egy akinek nagy es vastag is.

Annyit érzek belőle, hogy fáj neha a mehszajam és feszít is egyes pozokban.

De élvezetet nem érzek. Azt mondja o szűknek erez.

Miert? Tág nem lehetek ha a kicsit élvezem és momdtak hogy szuk vagyok.

Nedves is vagyok

Vagy esetleg a nagy nem annyira kemény? Vagy mi lehet a baj?

2018. szept. 8. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:
80%

Akinek nagy volt es nem erezted az gondolom azert volt mert lehet hosszu volt, de szeles semmikepp... Az a legrosszabb.

A kicsi peniszu ferfit azert imadhattad mert jol tudta hasznalni.A g-pont majdnem a huvelynyilasnal van 2 centivel kb ezert biztos azt izgatta a peniszevel.

A nagy penisztol amitol meg fajt az szerintem azert van mert kicsit erzekeny vagy. En is ilyen vagyok. A mehszajam mindig faj a parom miatt. Sokat bogdosi. Szerintem te is nagyon erzekeny vagy ott lent.

2018. szept. 8. 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Talán nem annyira vonzóak a többiek külsőre (arc,!test), vagy nem olyan gyengéden előjátéknál. Esetleg nincs ritmusérzékük...
2018. szept. 8. 12:54
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Majd 200 után beszélj...
2018. szept. 8. 12:55
 4/10 A kérdező kommentje:
De miért nem erzem egyáltalán hogy bennem van?
2018. szept. 8. 12:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy túl nedves vagy? Nekem akkor volt olyan.
2018. szept. 8. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező csak trollkodik. És szerintem fiú.
2018. szept. 8. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Átestél a ló túloldalára. Azért nincs orgazmus, mert már a kényelmetlen kategóriába esik a farok méret.
2018. szept. 8. 13:11
 8/10 anonim ***** válasza:
35%

Talán azért mert a hüvely sok nőnek igazából csak a g-pontnál érzékeny. Ami annál beljebb történik az ezeknek a nőknek lényegében érdektelen, leszámítva a sokat emlegetett “kitöltöttség”-érzést.

A mélyebb behatolás azoknak a nőknek fontos akiknek az A-pontja is érzékeny, amelynek izgatáságoz el kell érni és megfeszíteni a méhszajat rögzítő szalagokat. Neked ez ez A-pont dolog valószínűleg nem működik.

2018. szept. 8. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Azért nem érzed mert fiú vagy és csak trollkodsz. Nekem elég méretes, nagyon sok barátnőm volt és mind azt mondta hogy sokkal jobb mint egy kisfarkúval. Egyik sem panaszkodott hogy nem érzi, sőt ...
2018. szept. 8. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést minden srácnak a hasára tetováltatnám aki a túl kicsi farka miatt aggdik:)
2018. szept. 8. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!