Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, van köztetek olyan, akinek már volt nagymellű barátnője? Milyen érzés nagymellű lánnyal járni?
Ugyan olyan érzés járni egy nagymellű lánnyal, mint egy kismellűvel. A szexben sincs kimondottan különbség, kicsit vigyázni kell bizonyos helyzetekben, h ne nyomódjon meg neki.
Meg annyi, hogy amikor először "szembesültem" nagy cicivel szex alkalmával, egy kicsit zavarbaejtő volt.
Nah! Ezt jól megkaptam kedves 2,9,11,15,: Én mint pedó-maci...
Felétek hogy mondják finoman, ha valaki mindig beleüti az orrát olyanba, amiről nem kérdezték?
Attól függ, hogy milyen a csaj. Ha olyan ruhákat hord, amiben látszanak az adottságai, akkor észreveszed majd, hogy mindenki a csajodat nézi, egyesek téged is, hogy ilyen csajod van. Ha pedig amúgy is nagyon szép a csaj, és még szép nagy melle is van (volt szerencsém ilyenhez, persze hogy nem tudtam megtartani), akkor szó szerint azt fogod látni, hogy mindenki csorgatja rá a nyálát, még a lányok is. Egy ideig büszkeséggel töltött el, utána már kimondottan idegesített, mert én nem szeretem, ha mindenki minket bámul. Majdnem össze is vesztünk ezen.
Aztán hogy milyen volt vele kettesben? Leírhatatlan, az a baj, hogy függővé tesz, mert azóta a kismellű csajok nem tetszenek annyira, bármennyire is próbálom ezt magamban legyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!