Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem kíván a legutóbbi alkalom óta? Kiábrándult Belőlem?
Már próbáltam elmagyarázni neki. Azt mondta ilyet eddig csak azzal a nővel tudott csinálni aki már gyereket is szült és idézem "eddig is tudta hogy kicsi van neki de ki tudja mekkorák jártak bennem ha ez ilyen lazán ment." Mellesleg semmi gond a méretével.
Nekem pedig aligha van annál lelombozóbb mint hogy a párom nem kíván...
A "párod" egy degenerált barom, már megbocsáss...
Tipikusan az, aki egy tök lényegtelen semmiséget többre tart, mint a szerelmét.
... mert ugye ameddig az ujját be nem dugta, addig nem tök ugyanaz voltál odalent? Komolyan, nem egy észlény a pasid.
Én azt mondom, hogy próbáld meg vele megbeszélni, esetleg pszichológust is felkereshettek ez ügyben. De ha nem megy, az egyértelműen azt mutatja, hogy neki egy idétlen hülyeség többet jelent, mint te magad. Na, ekkor jön az, hogy az ilyet akárhogy is fáj, lapátra kell tenni. Mert nem téged szeret, hanem egy p*nciméretet.
Látom a pasidat nem az eszéért szereted. Most komolyan, egy 14 éves kisfiú szintjén lévő pasival mit akarsz kezdeni?
Szánalmas....
Én olyat játszottam hogy egy vibrit dugtam a nőmbe és próbáltam mellé bedugni a farkamat. Annyira be volt gerjedve, lucskos volt hogy sikerült betolni a vibri mellé a legnagyobb meglepetésemre. Éreztem hogy kicsit feszít, de nagyon tud tágulni.
Akkor most gondoljam úgy hogy legalább 7-8 cm átmérőjü farokra lenne szüksége?
Amikor csak szimplán dugunk akkor úgy feszít hogy majd kipréseli belőlem a szuszt.
Ne legyen már ennyire korlátolt a barátod. Tanuljon egy kis anatómiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!