Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Így később nem fogom erezni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így később nem fogom erezni a kisebbet?

Figyelt kérdés
A páromnak nagy a pénisz. Ha esetleg úgy alakul hogy vége akkor a kisebbet fogom majd elvezni?
2018. szept. 5. 13:22
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Ez igy van.
2018. szept. 5. 13:23
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

#1 - Te vagy hülye vagy vagy csak félre akarod vezetni a kérdezőt.

Fogod érezni ,mivel attól,hogy egyszer kitágult még nem marad úgy életed végéig.

2018. szept. 5. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Dehogy van így. Ez hülyeség. A mostani pàromnak 5cmel kisebb mint az exemnek, sokkal jobb vele a szex, gyerek vagy még ha azt hiszed ezen múlik.
2018. szept. 5. 13:25
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Fogod érezni, vissza szűkül a hüvelyed. Nekem is volt hasonló hogy exemnek nagyobb volt mint a barátomnak még is élveztem.
2018. szept. 5. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

Ne aggódj ezen

Nem marad tág a hüvelyed

Észrefogod venni a kisebbet

A Tampont is érzed

Nekem is volt nagy mérettel rendelkező párom

Egy kisebb maga a megváltás és gyönyör volt

24N

2018. szept. 5. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
Persze h fogod érezni a kisebbet
2018. szept. 5. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem bizony.
2018. szept. 5. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nezem az ertekeleseket es siralom az egesz. Osszevissza pontozzatok az embereket. Ugyanugy 0%-os ertekelest kapott az ,aki szerint erezni fogja ,mint az aki szerint nem. Mas lehetoseg pedig nincs szoval erdekes. Az igazsag az ,hogy erezni fogja ,mivel rovid ido alatt visszaall az eredeti allapotara a huvely ,szoval ezzel nem lesz baj. (Ha hiszitek ,ha nem).
2018. szept. 5. 16:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Fogod érezni, visszaszűkül. Nem vagyok rá büszke, de megfordultam már egy-két prostinál, nekik pedig biztos,hogy volt dolguk különböző méretekkel. Egynél éreztem azt, hogy tág, azaz semmi szorítást nem éreztem.
2018. szept. 5. 16:53
 10/10 anonim ***** válasza:
A szülés után is érzed a párod pedig egy baba sokkal nagyobb, mint egy pénisz. Csak gondolj bele! A hüvely nagyon rugalmas, kitágul és összehúzódik. A kor előrehaladtával veszíthet a rugalmasságából de erre vannak a Kegel-gyakorlatok.
2018. szept. 6. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!