Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már miért nem tudok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már miért nem tudok olyan könnyen elmenni? 18/L

Figyelt kérdés
Az az igazság szexuális életünk kezdetén, ahogy betette kicsit mozgott bennem és szinte azonnal sikerült. Most meg szegény mindent megtesz és nekem valamiért nem sikerül, holott kívánom nagyon is hiszen szinte ahogy hozzámér rögtön nedvesedem.
2018. szept. 4. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljatok olyan pózokat ahogy esetleg jobban érzed őt. Nekem is volt ilyen problémám, nagyon nehezen sikerült elmennem, de ha én vagyok felül akkor könnyebb :)
2018. szept. 4. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert arra gondolsz közben hogy nehezen fogsz elélvezni.

Ne fondolj közben az orgazmusra, csak lazán élvezd a szexet.

2018. szept. 4. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Használjatok valamilyen szexuális segédeszközt. Pl: rezgős péniszgyűrű, mely a csajoknak is tud örömöt okozni ha lovagol mondjuk.
2018. szept. 6. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld egy érettebb pasival! Aki nem csak a pillatok embere!
2018. szept. 24. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!