Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Bele mennétek olyan kapcsolatba ahol egy domina irányít titeket és nap mint nap kihasznál titeket szexuálisan?
Figyelt kérdés
2018. szept. 4. 19:02
13/19 anonim válasza:
Volt olyan korszak az életemben, amikor belementem volna. Sajnálom, hogy akkor kihagytam. Nagyon élveztem volna, hogy mindenben irányítás alatt állok.
14/19 anonim válasza:
Persze! De csak akkor ha a lány nagyon bejön. Ha képes kiváltani a csodálat szintű tetszést.
15/19 anonim válasza:
Csak lábféties domináns dolgok érdeklnek, akkor oké lenne.
16/19 anonim válasza:
ma 19:05
Igen. Nagyszájú domináns fél vagyok egy kapcsolatban is viszont eléggé simulèkony is
Tehát: ha van a csajban valami ami engem le tud hengerelni akkor hagyom magam lehet ismétlem "lehet" de optimális esetben én hamarabb fenekelnèlek el és dugnálak meg kikötözött, magatehetetlen állapotban mint hogy te dominálj felettem
Volt aki megpróbált uralni de inkább lelèpet mert ez neki kudarc volt nekem viszont egy jopofa kaland. Sajnálom hogy ő kudarcnak élte meg
17/19 anonim válasza:
Nem. Engem csak az arcraülés vonz, egyébként én vagyok a domináns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!