Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis-illetve közepes méretekkel rendelkező férfiak hogy élik meg ezt?
11-es vagyok. Ez nem vicc ez teljesen komoly.
Nem biztos hogy minden bajnak ez az alapja, de én túlzott jelentőséget tulajdonitok neki. És ha valaki egy dologra fokúszál, vagy állandóan azon kattog nem figyel más fontos dologra, igy azok háttérbe szorulnak és máris kész a baj, a felborult egyensúly az életben és az ön/testképben.
Biztosan nem volt olyan, ez csak tipp. Volt olyan lány aki ismerkedni akart velem, de nem tudtam mar megfelelően kezelni, illetve annyira paráztam attól hogy kinevet a méretem miatt hogy inkább kihátráltam az ismerkedésből.
Hogy elég lett volna a méret, azt sose tudtam meg. Úgy értettem , hogy biztos van olyan lány mondjuk Bp.-en is akinek elég lenne egy ekkora méret és nem nevetne ki, hanem tök egyszerűen szexelne velem. Csak most már soha nem tudom meg ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!