Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akinek nem olyan nagy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem olyan nagy a penisze, hogy sikerült túllépni rajta?

Figyelt kérdés
Szóval, az lenne a kérdésem, akinek átlagon aluli a penisze, hogy tudott rajta túllépni. Első szexuális elmeny milyen volt, és hogy vettetek ra magatokat, nem feltétek, hogy nevetni fog a lány , vagy egyáltalán nem lesz elég? Olyan 13-15 cm-re gondolok méretben.
2018. szept. 1. 03:04
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Hidd el a lány nem a farok méreted miatt fog szeretni vagy nem szeretni, nem ezen múlik.
2018. szept. 1. 03:40
 2/10 anonim ***** válasza:
89%

Nekem 13 cm , és semmin nem kellett túl lépnem.

Ez van, ekkora és kész.

2018. szept. 1. 03:46
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem is lehet fütyi méregetés mélkül nap.?
2018. szept. 1. 06:04
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Elso partneremnek meg az en atlagon aluli meretem is nagy volt. Nagyon szerencstlen helyzet, szerettem ot, de a szex nem mukodott, fajt neki nagyon. Szakitas latt a vege...
2018. szept. 1. 06:38
 5/10 anonim ***** válasza:
A formás nagyseggű lányokhoz kell a nagy vastag... a seggük sokat felfog az átlag méretből...
2018. szept. 1. 07:51
 6/10 anonim ***** válasza:
81%
13-15 az átlagban benne van, nem átlagon aluli. 8-12 kb az átlagon aluli. Nehogymár egy 14 centisnek depressziósnak kelljen lenni a mérete miatt. És ezt nőként írom.
2018. szept. 1. 08:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😇!
2018. szept. 1. 09:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Min akarsz túllépni? Teljesen átlagos méreted van. Én például a mostani partneremmel, akinek 14 cm hosszú, élvezem a legjobban a szexet.
2018. szept. 1. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:
6%
Nekem nagy. A többieket meg sajnálom.
2018. szept. 1. 10:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Én ezen teljesen nem tudtam 100%-ban túllépni. A 12cm rövidség már majdnem a mikropénisz kategória, ami mellett még vékony is 3,5cm-el. Rengeteg szakítás lett ebből, ők dobtak vagy csaltak meg nem én, de megértem, hisz semmit sem éreztek belőlem én sem belőlük, testalkattól függetlenül voltak nőim szóval az nem befolyásoló tényező. Szimplán csak az, hogy van egy használhatatlan, selejt kategória, ha efelett vagy akkor nem lesznek gondjaid a nők többségénél. 14-16cm hosszra és 4-4,5cm vastagságra az átlag
2018. szept. 1. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!