Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy bizonyos méret nem jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy bizonyos méret nem jó sok nőnek, akkor nekem miért csak az jó?

Figyelt kérdés
Elnézést, de nem tudtam értelmesen kiírni a kérdést, és nem is tudom, hogy pontosan hova kellene. Az a helyzet, hogy egy barátnőm férjhez ment, egy olyan férfihoz, akivel kapcsolatom volt. Beszélgetés közben néha szóba került, hogy kinek mi hogyan tetszik, milyen a szex, stb. Ő áradozott, hogy a pasija milyen jó kitartó, milyen méretekkel rendelkezik, hasonlók. Mikor együtt voltunk, hát rossz volt vele a szex, eléggé. Olyan átlag , vagy alatti mérete volt. Semmit nem éreztem. Nekem olyanokkal volt jó, akinek hosszú volt, nem szàmít a vastagság csak a hossz. Rengeteg barátnőmnek gond ha hosszú van a pasinak, meg fáj amikor felér a méhszájig, én meg csak akkor tudom élvezni amikor a végèn nyomkod valamit. De ott állítólag csak a méhszáj van, annak meg fájdalmasnak kellene lennie. De nekem az okoz élvezetet, nem tudom miért, meg hogyan. Sajnos hosszú kell ahhoz hogy jó legyen. Ez miért van?
2018. aug. 30. 11:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mert mindenki mas.
2018. aug. 30. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:

de még most sem értjük, hogy mi a célja a kérdésednek?

mert ebben csak közölted, hogy ami a legtöbb embernek fáj (méhszáj), az neked jólesik.

Sehol egy kérdés, meg ahogy látod a válaszolókat, nem tudják, hogy most erre mit mondjanak

Van egy 22 centis pasid és az neked jó. Oké, legyél boldog, de vagy tegyél fel egy értelmes kérdést, amire keresel egy választ, vagy inkább menj haza és élvezd azt a 22 centit

2018. aug. 30. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem te vagy az egyetlen akinek ez jó. Van olyan aki nem fájdalmat érez és úgy jó és van akinek fáj, de elmondás szerint ez "jóleső" fájdalom. Nem is olyan ritka ez. Bár tény, hogy többnek inkább csak kellemetlen. Az élet nem a GYK
2018. aug. 30. 16:04
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Egy privát válaszban kaptam annyit, hogy a pénisz nem a méhszájnak nyomódik, hanem mellette még a hüvelyben tud tovább menni. Elképzelni ezt csak úgy tudom, hogy a méhszáj nem pontosan a hüvely legvégén lenne, hanem 1-2 centivel oldalra. Így nem ütödik neki a pénisz. A privátokból ítélve azért jó pár lány élvezi ezt.
2018. aug. 30. 16:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Mint ahogy én is írtam ezt az előbb. De ilyet itt nem szabad mondani. Tessék tudomásul venni, hogy csak is a 12-14 centis a jó!!! Értem?
2018. aug. 30. 16:31
 16/19 A kérdező kommentje:
Délelőttös volt a drágám, hazajött, megmutattam a kérdést. Csak nevetett, hogy milyen hülyeségekkel foglalkozok. De lemértük amit le kellett. 19-20 között van, de mióta együtt vagyunk kicsit több mint tíz kilót felszedett, és ahonnan mértük, van bőven zsír. De ennyit kibírunk.
2018. aug. 30. 16:39
 17/19 anonim ***** válasza:

:D Igaza van.

Amúgy rengeteget tud nyúlni, illetve menstruáció előtt meg szűkülni. Most én is túlságosan ráérek a melóban és lemértem a középső ujjamat. Durván 9 cm. Néha megszaladtam ujjazás közben az első barátnőmnél, akkor úgy lazán értem el a végét. De egyszer menstruáció előtt ujjaztam és rendesen megrémültem mikor benyúltam és sokkal előrébb volt. Hirtelen nem tudtam értelmezni a dolgot és mint mondtam az első barátnőm volt, szóval akkor pillanatra sokkot kaptam, hogy ez most mi?:D Nekem olyan 18 kb, de pont ez a lány is imádta amikor oda értem. Mikor először mentem be annyira mélyre és elkezdtem ráfeszíteni gyors időközönként, akkor csukladozva mondta, hogy ne te hülye, így hangos leszek. Kb. 5-10 másodperc múlva meg teljesen készen mondta, hogy abba ne hagyd! De tényleg akadnak bőven lányok akik ezt szeretik. Volt olyan(nem jöttem vele össze), hogy ezért volt teljesen rámállva, mert hogy a nagy lábam és a hosszú ujjaim miatt azt hitte, hogy nagy van nekem. Illetve egy balra görbülős poén után, meg arra is, mert hogy az neki jobban ingerli a méhszáját. Bár ezt más is mondta.

Persze továbbra is nyilván több akinek ez nem olyan jó, de rendszerint úgy beszélnek mintha mindenki így lenne vele. Itt meg aztán pláne. Most leírtam mekkora, de nem nagyon szoktam, mert egyből kiakadnak a komplexusosok és a százalékra hajtók. De tényleg egy lány nem mondta még az, hogy nagy lennék és nem azt, hogy neki, hanem úgy általában. Itt meg rendszeresen óriás méretnek titulálják, pedig teljesen átlagos.

De írtad, hogy privátban mennyien írtak. Nekem is írtak többen régebben ezzel kapcsolatban és ugyan ezt tapasztalták ők is. De látod mindenki privátban, mert féltik a százalékukat, illetve nem akarják, hogy a kis önérzetesek leszólják őket. Az a baj, hogy nem illik privát beszélgetést közzétenni, így nincs meg hozzá a jogom, de kedvem lenne szemezgetni ide néhányat.

Viszont az első válaszolónak van a leginkább igaza. Különböző minden férfi és minden nő. Mindenre van példa, bárki megtalálhatja a magához illőt. Viszont kategórikusan kijelenteni az ilyen dolgokat érintő kérdésben rendszeresen válaszolók által, hogy márpedig ez és ez a méret a kizárólagosan jó, mindenkinek ekkora, nekem is és ennél nagyobb már élvezhetetlen az bizony nagyon fals és bizony nem kell pszichológusnak lenni hozzá, hogy mi van mögötte. Deal with it! Olyanok vagyunk amilyenek és mindenki jó valakinek, a viselkedésünk és tetteink határozzák meg értékünket. Viszont az ilyen ignoráns hisztik nem éppen pozitív viselkedések.

2018. aug. 30. 17:02
 18/19 anonim ***** válasza:
méhnyak mellett/alatt el lehet menni, és kicsit még lehet nyújtani a végét, az a PFE (posterior fornix erogenous) zóna.
2018. aug. 31. 17:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Érdekes dolgokat írnak, ès sok illik is a helyzetemre.
2018. szept. 1. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!