Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csajjal hogy lehet szexelni? Mi számít neki szexnek?
Hogy lehet ilyen nőt kielégíteni?
Figyelt kérdés
Hogy lehet olyan nővel szexelni, aki nem szereti ha nyalják, de ő se szeret sz'pni csak akkor csinálja, ha megkérem rá. Az újjazást se szereti. Semmi nem jó neki.
Számára az a szex, hogy csókolózunk, közben tapizzuk egymást, majd hanyat fekszik és misszionáriusba csináljuk...
De nem tudom vele megbeszélni, hogy még egy-két alkalom és erre a tevékenységre nem fog felállni a rendszer, mert meggyőződése van arról, hogy ő tapasztalt és mindent jól csinál.
2018. aug. 28. 14:52
1/10 anonim válasza:
Szerezz neki egy szellemet! Az aztán tényleg beható élmény lenne számára.
L
2018. aug. 28. 14:56
2/10 anonim válasza:
Első vagyok:
Viccen kívül írtam. Nem tudom mi a neve nőciről nemrég volt egy cikk, amiben azt írta, szellemmel randizik, szexel és gyereket is akar!
L
2018. aug. 28. 14:59
3/10 anonim válasza:
Te jo ég
🤦♀️🤦♀️
24N
2018. aug. 28. 15:15
4/10 anonim válasza:
Kapd el hátulról! férfi vagy vagy mi a fene? Ha meg nem, hagyd a 3,14-chába!
2018. aug. 28. 15:16
5/10 anonim válasza:
Keress másik csajt, akivel toltok egy brutál-durva, "változatos" szexet, felveszed videora és megmutatod neki, ezzel mintegy összezúzva a meggyőződését, hogy lehet azért nála tapasztaltabban és jobban is ezt :)
2018. aug. 28. 15:59
6/10 anonim válasza:
Nem egyből a csajt kell szidni.Lehet tényleg ennyi elég neki mert ilyen alkat.De nem egyből dobni kell.Te is lehetsz béna kérdező.A férfin sok múlik.Lehet nem jól csinálod azért nem kér nyalást.Szo.pásnál meg tarsd karban magad ott lent legyen megmosva,ne legyen a szőr útban de nem kell feltétlenül teljesen leszedni.Én ha a barátom egy álló cerkát ad a számba hogy na most ezt fogom csinálni nem tiltakozom hanem rábukok.Lehet kicsit be kéne vezetned.Plusz ja kapd el hátulról,kérd a lovaglást.Jelezd felé hogy próbáljátok ki máshogy is.Ha határozatlan egy férfi az ágyban az minden csak nem szexi.Ha nem jön be kérdezd meg hogy mitől lenne jobban kedve változtatni mert neked változatosabb szex kell.Ha nincs benne akkor meg keress mást.
2018. aug. 28. 16:12
7/10 anonim válasza:
Egy ilyen nőt el kell engedni és keresni neked egy másik nőt, akivel élvezet a szex és neki is egy olyat pasit, akit meg ez kielégít. Nyilván nem illetek össze, nem egyeznek az igényeitek. Ő ilyen, te meg olyan. A gond ott van, hogy ti együtt vagytok.
2018. aug. 28. 17:22
8/10 anonim válasza:
"még egy-két alkalom és erre a tevékenységre nem fog felállni a rendszer" Akkor miért a csajban keresed a hibát?
2018. aug. 28. 19:23
9/10 anonim válasza:
Minek vagy vele??!
2018. aug. 28. 20:36
10/10 anonim válasza:
Én sem szeretem az orált. Ez van, én nem élvezem. Ellenben imádom az ujjazást és a lovaglót, szóval kissé furcsa nekem, hogy csak egy pozíció jön be neki, mert fizikai képtelenség, hogy máshoz ne legyen ingerenciája.
Ha volt már előtted mással, miért nem kérdezed meg, hogy mással is így csinálta-e? Biztos vagy benne, hogy TE jól csinálod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!