Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek undorító az amit csinálok, mire utalhat?
Az a csaj aki az első "randin" lefekszik nem valószinű, hogy többet akarna.Ha viszont rendes találkozgattok és utána teszed ezt meg velük(elhitetted velük, hogy lehet több) az viszont már gáz.
Rengeteg csaj van a korosztályodba akicsak kalandot keres(köztük pl énse vágyok kapcsolatra) szóval ha ilyen csajokkal vagy együtt akkor ebbe semmi kifogásolni valót nem látok.
És ugyis jon majd valaki aki megszeledit es nem csak a lepedot akarod gyurogetni vele.
20/l
Ha előre kijelentenéd hogy csak szex kell más nem akkor nem lenne az, viszont ha ezt nem közlöd velük úgy egy picit gáz. Biztosan úgy is tudsz ismerkedni aki ugyanúgy mint Te csak szexet keres, egyébb okok miatt.
27/N
Tényleg vicces ez a fiatal koromban 22 évesen. Én 23 évesen voltam kicsit hasonlóan, de csak kicsit. Először 1 évig én se bírtam ránézni a nőkre. Tényleg úgy voltam, hogy soha többet nem kell nekem senki.
Aztán dacból megpróbáltam ilyet, több kevesebb sikerrel. Inkább kevesebb. Mert nyilván nem voltam túl a dolgon és csak ha mata részegre ittam magamat tudtam betompítani magam annyira és kilőni a gondolataimat és érzéseimet, hogy úgy tudjak hozzáállni egy lányhoz. Kb. 20-ból 3-4 ha így összejött és nem is emlékszem semmire. Olyan állapotban még ez a szám is érthetetlen. Igen megalázó úgy ébredni, hogy az ember nem tudja, hol van és kivel. Elég sötét korszak volt, de meg is fogadtam utána, hogy soha többet ilyet. Meg elve én tényleg képtelen vagyok az ilyen egyéjszakásokra. Viszont ott nem lehetett elmondani, hogy én kihasználtam volna bárkit.
Utána meg évekig nem is foglalkoztam lányokkal. Aztán kétszer megint összetörtem, ráadásul az egyik ebből a legelső miatt volt:D De a lényeg, hogy ez a legnagyobb hülyeség, hogy az ember kiábrándul teljesen a lányokból és akkor csak eldobálja őket. Te amúgy is ilyen vagy, csak van mire fogni. Ha kiábrándulsz, akkor inkább nem akarsz foglalkozni velük. Én is inkább kerülöm az ilyen helyzeteket, ha egy lány nagyon keményen kikezd velem, inkább kihátrálok. Mert tudom, hogy mi van bennem. Ha esetleg elindulna valami, amint elkezdenék az alapnál egy kicsit többet érezni, akkor szakítanék. De az ilyen alkalmi meg nem nekem való, így patt helyzet. Inkább egyedül vagyok és így az ember nem árt se magának, se másnak
szerintem nem az.
mármint feltételezek rólad néhány dolgot, mint pl:
- őszinte vagy és nem azzal áltatod a csajt, hogy ez sokkal több, ő a nagy szerelmed, és nem az van, hogy megdugod és lelépsz
- a csajok tisztában vannak azzal, hogy te most dugni akarsz és kész is, sőt ezért is mennek el veled
Ha olyan vagy, hogy szegény ártatlan, szerelemre vágyó csajokat, lelki sérülteket, maguk alatt lévő lányokat csábítasz olyan dumával, hogy te vagy a herceg a fehér lovon és leendő gyermekük apja, majd nevetve tovább állsz, miután kihasználtad őket, akkor igen, egy csótány vagy és ami téged ért fiatal korodban, azt százszorosan adod vissza másoknak, mindegyik lány életét megkeseríted és csalódást okozol.
Ha nyíltan az van, hogy te csak dugni akarsz és aki akar, elmegy veled, az teljesen korrekt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!