Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nagymellű lánynak egy ici-picit lóg a melle az még bele fér? És a nagy mellbimbó udvarról mi a véleményetek?
Persze, hogy dob rajta, de ezzel mindenki tisztában van. Én ennél sokkal rosszabbtól félnék. Gyakran az sem látszik melltartóban.
De ez tényleg vonzó, szóval tényleg ne aggódj!
Nekem olyan, mint a linkelt nőnek, még a bimbim is, csak az enyém jobban látszik mert ennél rózsaszínebb, a melleim viszont hófehérek és így kontrasztosabb. Talán kisebbek is az enyémek, bár ez nálam ciklustól függ. Mindenesetre, a barátom nagyon szereti őket, puszilgatja, markolássza, pedig nekem is sokat dob rajta a melltartó. És nekem is sok bátorság kellett, hogy fesztelenül mutogassam neki őket, de manapság már pucéron vagyok itthon 0-24 és már eszembe sem jut, hogy jaj, a mellemet takarjam le pl félüléskor amikor úgy szépen lefolynak oldalra...:D Szóval ne aggódj, ha te nem is tudod megszeretni őket(èn nem kedvelem őket, de már megszoktam és nem zavarnak), a barátod vagy partnered biztosan szeretni fogja, ha kedveli a nagyobb melleket. Ha meg egy lógósabb, nagyobb mellbimbójú mell miatt nem kíván téged, akkor ott egyébként sem volt részéről komoly a dolog.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!