Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le azokat a férfiakat akik korán elélveznek?
Mert legtöbbjük nem hajlandó tenni azért,hogy ez máshogy legyen. Nagyon sok módszer van a gyakorlatoktól elkezdve a vastagabb gumin át az érzéstelenítő krémig minden. Ja,és van több menetes lehetőség is.
De nagyrészük inkább nem tesz semmit. Elspriccel és neki ennyi volt. Holott a lehető legtöbb eszköz a kezében van,hogy változtasson. Tetszik érteni?
Engem ez soha nem zavart
Az zavar ha elmegy engem meg otthagy befejezetlenul
Várjál, itt nem mindegy,hogy milyen körülmények között beszélhetünk korai élvezésről.
Természetesen megtörténik, van ilyen! Soha nem néztem le egyik férfit sem ezért.
Azért néztem le őket, ha ezek után kiterültek és konkrétan leszarták, hogy én mennyire élveztem és hogy egyáltalán az orgazmusnal a közelében járok-e... na az ilyenekkel van gáz.
Én azt nem értem, hogy a férfiaknak miért furcsa, hogy az önző természetüket lenézzük... ti sem tesztek másképp azokkal a nőkkel, akik fadarabok az ágyban vagy ilyesmi...
Utána még foglalkozol vele? Egyből kinyalod vagy ujjazod vagy ilyesmi?
De ezen szerintem jobb lenne dolgozni. Ahogy sz egyik válaszadó is írta: az a legeslegjobb, amikor a farok tölti ki a puncit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!