Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Amikor "a nem számít a méret" igazolásaként azzal érveltek, hogy 2 női ujjal is ki lehet elégíteni egy csajt, akkor ezt ti komolyan gondoljátok? Vagy csak hitegetni akarjátok a kisfarkú pasikat?
Számtalanszor olvastam már ezt az érvet. Mi lenne, ha hirtelen minden pasinak 2 női ujjnyi vastag és hosszú farka lenne, amivel ki kellene benneteket elégíteni? Mit szólnátok ehhez? Őszintén!
Mondjuk nem tudom nektek milyen ujjaitok vannak, de nekem 11,5 cm körbemérve és soha egy csajomnak nem volt orgazmusa, ráadásul a többsége még csak nem is érzett semmit. Köszi előre is az őszinte érveket és kommenteket.
#9:
"Ez gáz. Rossz a technikád."
---
"Amúgy én szeretem ha jó mélyen kitölt."
Jujjuj :D Nem kis ellentmondást vetettél képernyőre. Na ezt magyarázd ki légyszi. xD
Azert mert aktus alatt nem volt orgazmusa a csajnak az nem jelent semmit.
A legtobb no ugy 75%a nem is kepes ra. Nekik a csikloizgatas hozza meg a orgazmust. Aki azt irja minden nonek volt vele huvelyi orgazmusa az vagy marhara mazlis h pont kifogta azokat a noket, vagy a nok bekamuztak neki h szegenynek ne tolja le az onbizalmat. Ergo sajnalatbol.
A penis meretei tokmeindegyek.... Az a fontos h passzoljon a partnerhez mivel a noknek is van merete. Van akinek szukebb vagy tagabb van akinek rovid a huvelye van aki ek hosszabb. De mivel izom nagyreszt is tud tagulni es szukulni illetven megnyulik. Teny h van hatara a minden esetben a befogado meretnek. Szoval kerdes h passzoltok e egymassal. Es nem az h kinek mekkora.
Drága kérdező a férjem intim mérete 14 cm hosszú és 3,5 vastagságra. 13 éve vagyunk együtt, minden egyes alkalommal van orgazmusom, van, hogy többször is. Bár én az a típus vagyok, akit sokkal inkább elégít ki, sokkal intenzívebb orgazmust él át együttlét közben, ha izgatom a csiklómat, ettől függetlenül számtalan hüvelyi orgazmusom volt már a férjem által. Pedig a férjem intim mérete egyáltalán nem mondható sem hosszúnak, sem vastagnak. Teljesen átlagos, de nekem teljesen tökéletes. És ujjazással is jutottam már el a csúcsra úgy, hogy csak ujjazott. Még a csiklóm sem volt ingerelve. Vagy a nyalás-ujjazás kombinációjával pedig külön szeretem az orgazmust.
Szóval ha neked eddig nem ment, akkor az nem a méreted miatt volt...
#11:
Ebben nincs ellentmondás. Ha nem volt orgazmusa egyetlen partnerednek sem, akkor valószínűleg rossz a technikád.
Ettől teljesen független kérdés, hogy akármilyen ügyes vagy ügyetlen vagy, attól még tetszhet a lánynak, ha kitölti a hüvelyét a farkad.
"Akkor mi a jóisten értelme van a dugásnak és a pénisznek?"
Ezért nem juttattál el még egyetlen nőt sem a csúcsra. Mert halvány lila gőzöd nincs róla, hogy hogy működünk.
Pont azt próbáljuk elmagyarázni, hogy nem csak f..rokkal lehet minket csúcsra juttatni, illetve a ki-be dugom dolgoktól. Hanem számtalan más módon.
Ettől még élvezzük a f..rkat is te agyatlan, pont ezért szeretjük a szexet is!
igazából hiába próbáljátok győzködni, szinte minden nap megkérdi ezt, egy régebbi válaszában elmondta, hogy csak akkor fogadná el a kis méretét, ha legalább 3 nő azt mondaná neki, hogy jó a mérete, értitek ha a 3-ból csak 2 mondaná, még az se lenne elég neki, szóval semmire nem mentek a válaszokkal nála sajnos
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!