Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha hamar élvezek el?
Ne görcsölj rá mert a végén még felállni se fog.
Férfiak milliárdjai estek át az első pár alkalmon amikor néha többet izgulsz mint élvezel.
Csak lazán. Ha elmész hamar, akkor elmész. Igazából ha annyira belemerülsz az szituba és felizgulsz, úgyis már a simogatásnál, előjátéknál eldurransz. Fújtatsz egyet, kényezteted a barátnőd azt kiürülve tovább bírod majd az aktust.
Csak lazán.
Nyugi a barátomnál pl (akinek már azért volt tapasztalata mikor összekerültünk) mikor először megsimogattam a karját (ruhában, nyilvános helyen) már akkor állt a dákó. Mikor a cickómat a pulcsim alatt megtapogatta akkor pedig a gatyájába élvezett 😂 imádtam...azóta is, ha pl rég nem találkoztunk mondjuk egy hete, és utazunk a buszon v villamoson, nem tudom megfogni a kezét mert akcióra kész.
Nem.gáz ha hamar elmész első alkalommal. Az olyN szééép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!