Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a leghosszabb idő ameddig vonzódtatok valakihez?
Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 10:46
2/10 anonim válasza:
Én a férjemet több mint 5 éve ismerem, a vonzódás pedig még most is tart, sőt, egyre szexibbnek látom.
3/10 anonim válasza:
Nem régóta vagyunk együtt (5 hónap) de nem tudom elképzelni, hogy ne vonzódjak a barátnőmhöz.
17L
4/10 anonim válasza:
Az hiszem arra gondolsz, hogy kapcsolatban. Nekem 1,5 év volt a leghosszabb, így sokat nem tesz a válaszom. De 10 év után is ugyan úgy vonzódtam hozzá, mikor újra láttam, pedig többet változott mint én
5/10 anonim válasza:
10 év plátói
Kapcsolatban 8,5 év.
6/10 anonim válasza:
Hú de siralmas itt a helyzet, rekord döntögetésre számítottam amikor a kérdésre kattintottam.
Mi ősszel leszünk 11 éve együtt és természetesen folyamatos a vonzalom.
7/10 anonim válasza:
3 év, viszonzatlanul! Jelenleg is tart.
8/10 anonim válasza:
Lassan 12 éve vonzódom egy lányhoz és nem akar múlni az érzés. Bárkivel kerülnèk össze az életben ezért a lányèrt félek hogy első szóra otthagynám az aktuális páromat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!