Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelnétek egy nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelnétek egy nálatok izmosabb lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem olyanra gondolok, mint Hosszú Katinka vagy Rubint Réka olyan brutálisan kidolgozottakra, akik emiatt kevésbé vonzók is de olyan enyébben izmos, kidolgozott csajra, aki tőletek izmosabb. Például vékonyka pasik. Élveznétek a szexet enyhén muscle lányokkal?

2018. aug. 23. 12:27
1 2
 11/18 thinktank ***** válasza:

Pár éve gyúrok, szóval nálam nem hiszem, hogy izmosabb lenne :) De igen, nagyon bejönnek az ilyen lányok (talán pont az edzés miatt). Ahogy bizonyos fényben látszik a hasizma...wow

És még ennél izmosabb csajt is bevállanék.

Kedves kérdező, te ilyen lány vagy? Mit sportolsz?

34/F

2018. aug. 23. 15:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szeretem a szálkás lányokat, a kocka hasat sem. Úgy általában nem vonzóak az izmok egy lányon számomra. A lába is úgy legyen izmos, hogy legyen rajta egy réteg. De hogy még nálam is izmosabb legyen... Az már nagyon taszítana.

A vékony mit jelent? Van egy 65-66-os derékbőségem 179cm-re. Az egy vékony sovány alkat. De e mellett, meg 100+néhány centis a mellbőségem és azért tisztes izommennyiség van rajtam.

2018. aug. 23. 16:11
 13/18 anonim válasza:
Lehet, hogy bejönne :) Miért, olyan vagy?
2018. aug. 23. 18:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is igen :D Szerencsére elég magas vagyok, szóval talán nem érezné magát böhömnek mellettem.
2018. aug. 23. 20:49
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Lábfétises dolgok bejönnének.
2018. aug. 23. 21:18
 16/18 anonim válasza:
100%
én igen :) nagyon bejönnek az ilyen lányok. Vékonyabb srác vagyok.
2018. aug. 25. 17:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Számomra izgatóak az ilyen nők. Be szokott indítani előjátékként egy kis "birkózás" és kíváncsi lennék arra is, hogy mit tudnak azok az izmok.:) Szóval simán benne lennék, ha neki is tetszene.
2018. szept. 1. 13:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, lennék enyhén muscle lánynyal, egyrészt mert tetszenek, másrészt tapasztaltam, hogy nagyon jó élményt nyújt egy ilyen lány. :)
2018. szept. 3. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!