Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon ffiak akik nem fekszenek össze fűvel-fával és rég nem szexeltek, mikor volt a legutóbbi alkalom?
Figyelt kérdés
Mi az oka hogy rég nem szexeltek?2018. aug. 23. 10:37
11/13 anonim válasza:
Áprilisban volt utoljára, akkor szakítottunk, azóta sajnos nincs senkim.
12/13 PeterN1971 válasza:
Én egy éve váltam el, azóta nem voltam senkivel. Ismerőseim szerint nem vagyok ronda,sőt, tíz évet letagadhatnák (47 vagyok). Többször ismerkedtem, ám az illető nőknek csak lelkileg vagyok szimpatikus. A társkeresőkön majdnem senki nem válaszol, vagy pedig azt írják, hogy "Bocs, de nem téged kereselek". Persze volt ronda nő is, aki nekem nem tetszett. Hiába keresek tartós kapcsolatot, hiába vagyok hűséges típus, intelligens, ez nem érdekli a nőket, annak ellenére, hogy mindegyik erről magyaráz a társkeresőkön.
13/13 anonim válasza:
Jó nektek én 21 évesen nem voltam még nővel na az a ciki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!