Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ilyen beteg világot Élünk? 24N
Egy férfi BP-en egy nagatehetetlen bódult állapotban lévő hajléktalant szopott le?!
Ez most komoly?
És igen
Ugyanis kamera rögzítette
Bele gondoltam h mi van ha az a csávo épp minden nap kezet fog egy ügyfélel mert mondjuk egy irodán dolgozik
Tehát sose tudod milyen beteg ember lappang abban a személyben aki szembe ül veled!
Erre amúgy külön iparág fejlődött. Damn hobos videok. Bódult állapotú hajléktalanokat szednek fel pénzért, hogy fellációt hajtsanak végre rajtuk.
De igazából ez csak a jéghegy csúcsa. Fogalmad nincs róla, hogy valójában mennyi testvérek, apa-lánya, anya-fia és azonos nem közötti affér van családon belül. Ez nem csak a kisebbségiek és szegényebb rétegek között van. Látszólag hétköznapi emberek. De a zoophilia is meglepően gyakori. Nők a kutyájukkal. A nők a kutyájukkal csináltatják a kunnilinguszt, az már szinte gyakori.
De ilyenek mindig is voltak. Például az állatokkal való aktus kezdetektől fogva jellemző mind a két nemre. A Bibliában az első törvénykönyvben direkt kitértek rá és szabályozták. Férfi barommal ne háljon, asszony állat alá ne feküdjön! Utálatos dolog az az Úr szemében. De a pederasztáktól a fekál szexet kedvelőkig minden jelen volt. Csak ebben tele-kommunikációs, szociál-médiás világban mindenről tudhatunk, illetve nagyobb a lakosság és a népsűrűség. Persze talán lazult a társadalmi nyomás a legtöbb társadalomban, illetve a vallások se gátolják az embereket, így talán jobban kiélik a deviáns vágyaikat. Illetve egy enyhébbet kiél valaki és már még aberráltabbat akar.
De ez szerintem nem heteroszexualitás kérdésköre
Én azt nem értem, hogy a szexualitáson miért tudnak ennyire felháborodni az emberek, míg azon, hogy jelenleg is gyerekek halnak meg nap mint nap Szíriában, azon nem. Vagy akár itt is Magyarországon is családon belül bántalmazásban, vagy simán az elhanyagoltság miatt halnak éhen gyermekek. Az nem beteg? Ja és mielőtt jönne, hogy arabok meg cigányok....
A 2. világháborúban több millió gyerek halt meg, mégis akkor is nagyobb felháborodást keltett hogy voltak kollaboráns nők, akik a megszálló katonákkal keféltek, mint az, hogy csak Drezdában több tízezer gyerek égett szénné vagy robbant részecskéire.
Szerintem inkább ezért beteg a világ, nem azért mert egy részeg barom lecumizott egy részeg csövest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!