Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek normális, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy így viselkedik szex közben?

Figyelt kérdés

Elég tapasztalatlan vagyok e téren, a mostani párom az első komoly kapcsolatom, vele vesztettem el a szüzességem stb. Neki is én vagyok az első komoly kapcsolata, viszont ő már nem volt szűz. Mivel elég gátlásos vagyok/voltam, többnyire sötétben szeretkeztünk. Mindig nagyon élvezem az együttlétet, van hogy órákig csináljuk, és van hogy csak gyorsan kapkodva. De nekem mindenhogy megfelel. Tegnap sorra került, hogy fényes nappal szeretkeztünk, és picit azt vettem észre hogy vagy unja, vagy zavarban van a párom. Elkezdett beszélgetni ilyen hétköznapi dolgokról, de mivel eléggé ziháltam, nem nagyon válaszolgattam. Aztán ahogy ránéztem, észrevettem hogy az arcomat figyeli és mosolyog. Nem mondott semmit, nem adott ki hangot, csak mosolygott. Kicsit zavarba jöttem tőle, de aztán megcsókolt megölelt, szóval feloldódtam.

Viszont nemtudom, hogy ő valójában élvezi e a szexet. Persze mindig elélvez, meg megcsókol hosszasan utána, de valahogy nem látom rajta azt az átélést. Persze amikor elélvez érzem, hogy utána még remeg pár percig de nemtudom.

Lehet olyan, hogy nem mutatja ki annyira hogy mennyire jól esik neki a dolog?

mert pl. én nem tudom visszafogni a nyögdécseléseimet.

19/L

2018. aug. 22. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem idegenektől kéne megkérdezned, hanem tőle, hogy van-e valami gond, vagy minden rendben van-e.

Amúgy nekem van némi tapasztalatom, több férfival is voltam már kapcsolatban és hidd el, hogy van olyan, aki teljes átéléssel csinálja végig, hangot ad, sőt beszél közben (igen pajzánul) és van, aki hangtalan végig, sőt olyan is van, aki még az elélvezésnek sem igazán ad hangot.

Mondjuk én magam teljes átéléssel csinálom, látszik és hallatszik rajtam, hogy mennyire élvezem az együttlétet, a csúcsra jutásról pedig ne is beszéljünk (sokszor kell visszafognom magam, ha esetleg nyitva az ablak). Én meg ilyen vagyok. Szerencsére a jelenlegi párom is ilyen.

2018. aug. 22. 19:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Kérdeztem már, mondta, hogy ha valami gond lenne szólna.

De nemtudom, lehet nem akar megbántani. Vagy csak simán én "agyalom" túl

2018. aug. 22. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

Mintha az én első kapcsolatomat írtad volna le. Kivétel ez a hétköznapi dolgokról való beszélés.

Ő is nagyon szégyellős volt és csak sötétben lehetett. 1 kezemen meg tudom számolni hányszor voltunk világosban, de az is hosszú idő után és nem is nagyon akarta úgy sem, hogy lássam. Ezért nyilván az arcát néztem én is szinte végig és igen, zavarban voltam miatta. Mert nem akartam, hogy begörcsöljön így vigyáznom kellett, hogy ilyen új helyzetben mit csinálok.

Ő is mindig ezt hozta fel, hogy nem látja rajtam, hogy élvezném. Én rajtam amúgy ejakulációnál nem nagyon van ilyen remegés. Én nekem nem is akkora extra érzés. De ha magamnak csinálom se. Szóval a lényeg, hogy imádtam vele lenni. De ha nem élveztem volna, akkor nem is akartam volna folyton csinálni vele. Bár egy idő után már ott tartottunk, hogy ő erőltette jobban és nem azért, mert részemről megritkult volna. A nehéz napokat leszámítva nem volt olyan, hogy ne lettünk volna együtt. Soha nem is tudtam túltenni magam azon, hogy vége lett, de hát elszúrta az egészet. Most évek után, hogy milyen volt most tudtam lezárni magamban vele a dolgot, de talán még most sem teljesen. Tehát semmi rosszat nem kell belegondolnod ebbe a barátoddal kapcsolatban. Élvezd vele a dolgot és ennyi!

2018. aug. 22. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a látás okozta plusz ingereket vezette le úgy, hogy hétköznapi dolgokról beszélt, hogy ne menjen el túl korán... elterelte a figyelmét.

Lehet, hogy mivel most látta teljes világosságban az arcodat élvezés közben, jobban megfigyelte, mint általában.

Ha biztos választ akarsz kapni, vele beszéld meg. :)

2018. aug. 22. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, és sajnálom, hogy így alakult a dolog.

Megpróbálom nem túlgondolni a dolgot, csak nekem az a fontosabb, hogy neki boldogságot szerezzek, talán ezért is görcsöltem rá ennyire.

2018. aug. 22. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!