Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van valami káros hatása annak, ha valaki nem szexel?
Én sajnos még sosem szexeltem, de nagyon rossz. Szerintem ez lelki betegséget okozhat, hogy nem kellek senkinek.
21 f vagyok.
Akkor leszel (lelki)beteg ha ilyeneken gondolkozol. Fel a fejjel, még nagyon fiatal vagy.
Inkább az ismerkedési szokásaidon kellene változtatnod, kicsit erőt venni magadon, hogy változzon a helyzet. De akkor se az hajtson hogy mindenáron le akarsz fektetni valakit.
Ha jól alakul a kapcsolat, biztos lehetsz benne, hogy gyorsan sor kerül majd arra is.
Menj el bulizni, és udvarolj a lányoknak, vagy Tedd fel magad egy társkerső oldalra, de az ilyen szexpartner marhaságoktól tartsd távol magad, mert az mind átverés.
Semmi káros hatása nincs.
Nyilván vannak jótékony hatásai a szexnek, de attól nem leszel beteg, ha nem csinálod
Attól leszel depressziós, ha folyton ezen agyalsz.
Foglalkozz mással. Fejleszd magad, fizikailag és szellemileg is.
Ne legyél tehetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!