Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi még csak 2-3 csajjal volt hogy érti úgy a dolgát?
Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 11:02
1/10 anonim válasza:
oktatófilmeken nőtt fel, és figyelmesen tanulmányozta, megértette a lényegét
2/10 anonim válasza:
Ez nem azon múlik.
Ismerek olyat aki már az elsőnél is értette a dolgát.
3/10 anonim válasza:
Az is számít, hogy hányszor volt azzal a 2-3 csajjal.
4/10 anonim válasza:
Ez is olyan mint az autóversenyzés, vannak tehetségek, meg antitehetségek. Ez azon múlik, hogy megvannak e azok az "alapkompetenciái", ha igen akkor, kevés tapasztalattal is csodákra képes, ha nem kkor várhatsz rám húsz évet és semmi...
5/10 anonim válasza:
van két pasi:
egyik összesen három csajjal volt, elsőnek egy fesztiválon valami részeg lány rámászott. Másodiknál ő nyomult rá egy maga alatt lévő lányra aki engedte, hogy élvezkedjen rajta. Harmadik csaja pedig egy ronda kövér volt, de ő már kívánta nagyon a szexet és inkább becsukta a szemét. Összesen életében háromszor szexet, nettó 15 percet
Másik pasinak két kapcsolata volt: az első egy 4 éves barátnő akivel elveszítette. Második a mostani felesége 8 év kapcsolat után.
Szóval, szerinted melyik érti jobban a dolgát?
7/10 anonim válasza:
Valakiben ez tehetség/érzékelés szinten benne van. Én pl az elsőnél sem mentem el hamar, többszöri orgazmust okoztam akkori páromnak, ő azt hitte már csomó csajjal voltam együtt.
8/10 anonim válasza:
Ez olyan, hogy az első barátnőmmel bizonyos dolgokban össze kellett szoknunk, de sok dologban meg elsőre ráéreztem, hogy mi a jó neki. Ezeket ki is emelte mindig, illetve szinte már addikciója volt rá. Pedig mikor először csináltam, nem is igazán tudtam mit csinálok. Csak meglátjuk mi lesz alapon volt. Na most ugyan ez meg nem jött be annyira a következőnél. Viszont meg másban passzoltunk. Igazából nagyon különbözőek tudnak lenni az emberek, szóval a tapasztalat csak bizonyos szintig ér valamit. Tapasztalat inkább saját magához kell az embernek. Hogy annyira "rutinná" váljon, hogy ne stresszeljen még az elején se és el tudja engedni magát. De ez meg olyan, hogy el lehet tőle szokni, ha nem vagy benne és kiesel a gyakorlatból. Most én első barátnőmmel lefeküdtem kb. 400x 1,5 év alatt. Aztán volt 3 értelmetlen affér, meg egy rövidebb, akivel kb. 15x voltam együtt. Ez elvileg egy alap rutinnak már megfelelne. De utána évekig nem voltam senkivel. Mikor újra csináltam igazából rosszabb voltam mint elsőre.
9/10 anonim válasza:
Nem azon múlik hogy hány csajjal volt. A párom csak velem volt, de hidd el érti a dolgát. ;)
10/10 anonim válasza:
Én még sosem voltam csajjal de értem a dolgom. Akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!