Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leginkább a perverz szex izgat, akkor a sima szex nem is lesz kielégítő számomra egy párkapcsolatban?
Tehát olyan társat kellene keresnem aki azonos érdeklődésű mint én??
Mennyire fontos a jó szex egy kapcsolatban?
Nem fogom leírni mik a perverz vágyaim,mert a kérdés nem erre irányul. 😉
Természetesen elmondtam a páromnak miket szeretnék,de neki nem jön be a dolog..
Ezt csak azért mert mindenki ezt kérdi..😏
1, 100%-ban nem lesz kielégítő, csak bizonyos mértékig. Szerintem amíg ki nem próbálja az adott egyén a vágyát, addig nem fog tudni teljes mértékben kielégülni;
2, A legjobb valóban az lenne, ha olyan társat keresnél, akinek olyan, vagy hasonló vágyai vannak. Jelenleg így csak a másikat elégíted ki, a saját vágyaid meg háttérben maradnak. Ez majdhogynem egyoldalú kapcsolat, ami hosszútávon nem jó;
3, Attól függ, hogy a feleknek mennyi igényük van rá: van, akinek kevés, van, akinek sok. Azonban az is megeshet, hogy amint előtérbe kerül a dolog, úgy felkelti a felek érdekélődését a dolog, és így megnövekedhet az "adagszám":);
+4, Nekem férfiként a lábfétises dolgok jönnek be, de nincs hozzá fogadó fél. Azt érzem, hogy amíg ez nem valósulhat meg, addig bármilyen kapcsolatom is lenne, az nem lenne megfelelő.
"Természetesen elmondtam a páromnak miket szeretnék,de neki nem jön be a dolog.."
Itt a baj amit nagyon sokan elszúrnak. Nem elmondani kell neki, hanem megmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!