Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem lehet olyan lányokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet olyan lányokat találni akik nyitottak szexuálisan?

Figyelt kérdés
Elég sok lánnyal voltam már, de legtöbb kb fadarab feeling volt...

2018. aug. 20. 19:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a te hibád
2018. aug. 20. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehet, csak neked nem sikerült eddig.
2018. aug. 20. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerencse kérdése...
2018. aug. 20. 19:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy egy no igazan el tudja engedni magat, olyan ferfi kell, aki hozzasegiti ehhez. Ha csak rossz tapasztalataid vannak, akkor vszeg te is a tipikus "kiveszem-beteszem" srac vagy :)
2018. aug. 20. 19:22
 5/12 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező,

fiatal vagy még nagyon?

Csak mert a leírásodból az jön le, figyelj nagyon:

"Ja, hát meg volt ez a csaj is, na most akkor bejáratom ezt is, oké megvolt, jöhet a következő, igen doktorúr, újabb páciens érkezett, blablabla..."

Biztos van ilyen is, olyanis, de ne várd el egy lánytól, hogy lepedőakrobataként szülessen meg a világra.

A jó nő (nő és nem lány), olyan mint a jó bor... Biztos ismered. Na...

Ha már tapasztaltabb lesz, hidd el, fogja tudni, hogy miképp bánjon úgy a testével, hogy az a párjának is jó legyen.

Ez volt a szigorúbb része rád nézve.

Figyelj. Tanítsd és szeresd, ne csak használd, mert amíg csak ezt teszed, nem is érdemelsz jobbat. Segítsd őket, hogy érlelődjenek a tevékenységben.

Írnék még, de ebből már meg kell értened a mondandóm lényegét, remélem menni fog.

2018. aug. 20. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én magamból indulok ki, nem tudom más lány/nő hogy van ezzel.

Csak akkor viselkedtem "fadarabként" az ágyban, ha a pasi önző volt és láttam rajta, hogy nem igazán érdekli nekem milyen érzés.

Nem diret kicseszésből viselkedtem így, egyszerűen nem volt kedvem a továbbiakban ahhoz, hogy aktívan részt vegyek a szexben.

Ezt többször eljátszotta velem a srác. És én mindig belementem, persze ugyanaz lett az eredmény.

2018. aug. 20. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:

De legalább szerencsés vagy hogy sok lánnyal voltál már.

Én mit nem adnék ezért...

2018. aug. 20. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Nyitottak? Az milyen? Minden eberrráltságot hagynak?
2018. aug. 20. 19:53
 9/12 anonim ***** válasza:

Mit takar nálad a nyitottság?

Engedje az összes lyukba? Nyelje le? Mély torok? 3-as?,Gruppen? Swinger? “Extrém helyek”? Fétisek? Fürdés nélküli szex pepálva izzadtan büdösen?

Fejtsd ki kérlek hogy nálad mit jelent a nyitottság a szexben

Komolyan kíváncsi vagyok

24N

2018. aug. 20. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tettél meg mindent h kihozd belőle a legjobbat legtöbbet

24N

2018. aug. 20. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!