Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet olyan lányokat találni akik nyitottak szexuálisan?
Kérdező,
fiatal vagy még nagyon?
Csak mert a leírásodból az jön le, figyelj nagyon:
"Ja, hát meg volt ez a csaj is, na most akkor bejáratom ezt is, oké megvolt, jöhet a következő, igen doktorúr, újabb páciens érkezett, blablabla..."
Biztos van ilyen is, olyanis, de ne várd el egy lánytól, hogy lepedőakrobataként szülessen meg a világra.
A jó nő (nő és nem lány), olyan mint a jó bor... Biztos ismered. Na...
Ha már tapasztaltabb lesz, hidd el, fogja tudni, hogy miképp bánjon úgy a testével, hogy az a párjának is jó legyen.
Ez volt a szigorúbb része rád nézve.
Figyelj. Tanítsd és szeresd, ne csak használd, mert amíg csak ezt teszed, nem is érdemelsz jobbat. Segítsd őket, hogy érlelődjenek a tevékenységben.
Írnék még, de ebből már meg kell értened a mondandóm lényegét, remélem menni fog.
Én magamból indulok ki, nem tudom más lány/nő hogy van ezzel.
Csak akkor viselkedtem "fadarabként" az ágyban, ha a pasi önző volt és láttam rajta, hogy nem igazán érdekli nekem milyen érzés.
Nem diret kicseszésből viselkedtem így, egyszerűen nem volt kedvem a továbbiakban ahhoz, hogy aktívan részt vegyek a szexben.
Ezt többször eljátszotta velem a srác. És én mindig belementem, persze ugyanaz lett az eredmény.
De legalább szerencsés vagy hogy sok lánnyal voltál már.
Én mit nem adnék ezért...
Mit takar nálad a nyitottság?
Engedje az összes lyukba? Nyelje le? Mély torok? 3-as?,Gruppen? Swinger? “Extrém helyek”? Fétisek? Fürdés nélküli szex pepálva izzadtan büdösen?
Fejtsd ki kérlek hogy nálad mit jelent a nyitottság a szexben
Komolyan kíváncsi vagyok
24N
Nem tettél meg mindent h kihozd belőle a legjobbat legtöbbet
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!