Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Volt már olyan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Volt már olyan hogy a párotok véletlenül a szátokba élvezet el?

Figyelt kérdés
2018. aug. 20. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Véletlenül szájba dörrentés mi? Geccantó gránát meglepetésbű. Hihető.
2018. aug. 20. 19:00
 2/10 anonim ***** válasza:
"Véletlenül".
2018. aug. 20. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
31%

Igaz nem vagyok lány, de persze volt, hogy "véletlen" oda mentem el :D

Nem tudom ki hogy van vele, de én érzem, mikor akarok elmenni, jó pár másodperccel előtte. Szóval, ha oda mentem el, az direkt volt.

Viszont az előváladékot nem érzem, így az rendszeresen oda megy.

2018. aug. 20. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Véletlnül egy pasi sem megy el, érzi előtte mindegyik. Olyan volt, hogy nem jelezte, hogy mindjárt elmegy, és direkt a számba élvezett. Szerintem az a minimum, hogy szól mielőtt élvez.
2018. aug. 20. 19:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen
2018. aug. 20. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
igen
2018. aug. 20. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül,hanem direkt szokott. És alapvól ott kezdődik,hogy ha párodról beszélsz,akkor tudnod kéne,hogy mikor fog elmenni. De alapból ha szopsz akkor kb minden férfin érezni,hogy mindjárt elmegy. Nincs olyan,hogy véletlenül.... Te is érzed amikor "mindjárt jön" nem? Szerinted a férfiak nem?
2018. aug. 20. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
45%

Nincsenek véletlenek

Aki ismeri a párja testét az tudja h szopásnál mikor van a pont ami néhány mp és jön a durranás

Szoval ha akarod bele engeded ha akarod nem

Véletlen nincs

Olyan sincs h véletlen bele èlveztem a csajomba az meg bekapta a legyet

24N

2018. aug. 20. 20:39
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Igen amikor életembrn először csináltam annyira megijedtem, hogy sz egészet utánna a srácra köptem. :D

Utólag úgy gondolom, hogy nagyon megérdemelte.

2018. aug. 20. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Srac vagyok, es egyszer tortent, hogy szolni akartam mar, de mar annyira a csucsnal voltam, hogy nem birtam. Aljas volt picit, mivel az akkori parom allitasa szerint nem szerette, igy mindig szoltam, de akkor nem sikerult. Igazabol o eszrevette magatol hogy mar jon es egybol valtott kezre, eppenhogy odament.
2018. aug. 20. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!