Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért szeretitek ennyire, ha a pasinak kerek, kemény, szinte csajos feneke van?
Eddig a legtöbb lány ismerősöm, haverom, illetve nyilván a volt barátnőim is oda voltak a seggemért, megjegyzéseket tettek, fogdosták, ami valljuk be jól esett.
Ám mégsem értem, hogy velünk ellentétben a csajoknak miért jó ez.
Mert ez az esztétikus.
Miért nem tudod elfogadni, hogy a nőknek egyszerűen ez tetszik biológiailag?
Nincs is lelombozóbb egy zsíros, formátlan, esetleg még szőrös férfi fenéknél.
Mert szexi izgató jó belemarkolnegy lapos seggel nem lehet mit kezdeni
24N
Mindenkinek más az ízlése és ez korosztályonként is változik. A kislányok 90%-a a szőrtelen feminin fiúkákért őrülnek meg, aztán ahogy komolyodnak ez általában változik. Van akinek meg örökre megmarad ez a fétise, én pl kinőttem, és ki is akadnék rögtön, ha szőrtelen lenne a pasim :D
Azt viszont én is imádom benne, hogy formás és izmos, és jó vastag erős combja van, ehhez pedig arányosan formás a feneke, bár egyáltalán nem nőies. Határozottan pasis segg.
A kisfiús fokhagymapopók engem már egyáltalán nem vonzanak.
A petyhüdt testalkat / tésztatest nem csak a lányoknál csúnya, pasiknál sem vonzó.
Ugyan azért amiért a pasiknak.
Nektek is jobban tetszik egy edzett kerek fenék mint egy narancsbőrös .
Bár egyikkel sincs semmi baj ha szereted a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!